Vuoden 2018 alkupuoliskon Top 5 luetuimmat blogikirjoitukset

This blog post is available in the following languages:

 

Alkuvuosi on ollut aikamoista haipakkaa ja sivustollani LaVidaFresca.com:ssa on tällä hetkellä ollut yli 30.000 kävijää kuukaudessa ja määrä sen kuin kasvaa tasaiseen tahtiin. Siis ihan hullua, miten iso määrä ihmisiä on jo blogini löytänyt! Mikäli kuitenkin olet missannut jonkun alkuvuoden kirjoituksista, niin tästä löydät koottuna niistä suosituimmat Top 5:

 

Sokeriton sitruuna-marjapiirakka:

Se on raikasta, ei missään nimessä liian makeaa tai raskasta, gluteeniton sekä maidoton ja aivan älyttömän herkullista. Se kätkee sisäänsä kermaisen pehmeän täytteen, joka sopii täydellisesti yhteen kesäisten marjojen kanssa. Yhdellä sanalla kuvailtuna se on suussasulavaa!

Lue: https://lavidafresca.com/fi/sokeriton-sitruuna-marjapiirakka/

 

 

 

Isoja uutisia:

Elämä Nerjassa on ollut antoisaa ja ikimuistoista, ja me ollaan koettu paljon ihania asioita (ja myös niitä ei niin ihania asioita, kuten ongelmia remppavaiheessa ja sadevesien tuloa sisälle asuntoon yms.), mutta tästä eteenpäin Nerja olkoon taas kohde rentouttaville lomahetkille. Nerjalla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämissämme ja se tulee kyllä pysymään mukana elämässämme ❤️.

Lue: https://lavidafresca.com/fi/isoja-uutisia/

 

 

 

Oletko aina nälkäinen? 8 syytä, jotka saattavat sen aiheuttaa:

Tuntuuko sinusta siltä, että nälkä kurnii aina vatsan pohjalla, vaikka olisit juuri hetkeä aiemmin syönyt? On tiettyjä elämäntilanteita, jolloin ruokahalu kasvaa luonnollisesti ja toisilla ihmisillä nyt vaan sattuu olemaan nopeampi aineenvaihdunta ja sen myötä he tarvitsevat muita ruokailijoita enemmän ja useammin ruokaa. Mutta mikäli sinä et ole raskaana, syö tiettyjä lääkärin määräämiä lääkkeitä, harrasta erityisen usein ja aktiivisesti paljon energiaa kuluttavaa liikuntaa tai ole yksinkertaisesti tylsistynyt ja hakeudu jääkaapille sen vuoksi, haluat ehkä lukea läpi tämän listan asioista, jotka useimmiten ovat nälän tunteen aiheuttajia.

Lue: https://lavidafresca.com/fi/oletko-aina-nalkainen-8-syyta-jotka-saattavat-sen-aiheuttaa/

 

 

 

Granolakupit:

Granolakuppien valmistus on helppoa, ne ovat herkullisia ja täynnä kuituja, jotka pitävät nälän hyvin poissa ja makuvariaatioita löytyy varmasti jokaiseen makuun. Täytä kupit suosikkijogurtillasi ja ripottele päälle pilkottuja hedelmiä tai marjoja. Lisää taikinan sekaan mausteita tai vaikka pähkinämurua ja taas olet uusien makuelämysten äärellä. Kokeile rohkeasti, sillä näiden kanssa on vaikea epäonnistua!

Lue: https://lavidafresca.com/fi/granolakupit/

 

 

 

Ambronite – Suomalainen juotava ateriaratkaisu:

Tuote ei maistu liian ”vihreälle” vaan maku on itseasiassa tosi miellyttävä, sen valmistus tapahtuu kädenkäänteessä ja oikeastaan ihan missä tahansa, juoman jälkeen energiatasot on huipussa ja virtaa riittää vaikka kuinka kauan. Ja mikä parasta, Ambroniten jälkeen olo on erittäin hyvä ja pirteä, eikä vatsallakaan ole mitään vastaansanomista!

Lue: https://lavidafresca.com/fi/ambronite-suomalainen-juotava-ateriaratkaisu/

 

 

❤️: Sanna

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Mutakakku terveellisellä Twistillä:
https://lavidafresca.com/mutakakku-terveellisella-twistilla/

Majadahondassa ollaan!:
https://lavidafresca.com/majadahondassa-ollaan/

Viilentävät vinkit kesähelteisiin:
https://lavidafresca.com/viilentavat-vinkit-kesahelteisiin/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *