Vuoden 2018 5 suosituinta blogikirjoitusta

This blog post is available in the following languages:

 

Kun kelaan taaksepäin tätä kulunutta vuotta, en voisi olla yhtään onnellisempi tai kiitollisempi. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua yhtä jos toista ja meno ja meininki sen kuin jatkuu. Tällä hetkellä me olemme lomailemassa aurinkoisessa Perthissa, Australiassa, mutta ajattelin, että tähän väliin olisi hyvä paljastaa vuoden 2018 suosituimmat blogipostaukset. Ihan vain siltä varalta, että olet missannut jonkun niistä!

 

4 vuotta onnellista eloa Espanjassa:

Viime syyskuussa tuli täyteen tasan neljä vuotta siitä, kun pakkasimme kamat kasaan ja muutimme Espanjaan. Moni teistä on kysynyt, mikä meidät Espanjaan oikein toi ja miten tämä kaikki oikeastaan tapahtui. Tähän postaukseen yritin koota kaiken tiivistetysti.

 

Lue: https://lavidafresca.com/4-vuotta-onnellista-eloa-espanjassa/

 

 

Helppo raakafudge:

Kaipaatko jotain herkkua iltapäiväkahvisi kaveriksi, mutta haluaisit kuitenkin pysytellä terveellisellä linjalla? Tai oletko ehkä kermaisen fudgen ylin ystävä, kuten allekirjoittanut, muttet halua pilata ruokavaliotasi kaikilla niillä lisätyillä sokereilla ja lisäaineilla, joita se lapsuudesta tuttu kermaisen pehmeä herkku sisältää? Tämä raakafudge valmistuu helposti melkeinpä kättä heilauttamalla ja on taatusti terveellisempi ja sinulle hyvää tekevä vaihtoehto, kuin sen alkuperäisversio. Sinun tarvitsee ainoastaan sekoittaa ainekset keskenään ja pakastaa hetken aikaa. Ja valmista tuli, helppoa kuin heinän teko!

 

Lue: https://lavidafresca.com/helppo-raakafudge/

 

 

5 erinomaista syytä käyttää Ambronitea:

Moni teistä onkin jo löytänyt Ambroniten ja ehkä jopa kokeillut sitä, mutta saan silti edelleen tosi usein kysymyksiä siihen liittyen sekä teiltä lukijoilta että seuraajiltani Instagramin puolella. Miksi Ambronite on mielestäni jotenkin erityinen tai parempi verrattuna muihin markkinoilla oleviin ateriankorvikkeisiin ja kuinka usein oikein käytän sitä? Sopiiko se vegaaneille ja sisältääkö se jotain makeutus- tai lisäaineita? Onko Ambronite ennemmin välipala vai voiko sillä korvata kokonaisen aterian?

 

Lue: https://lavidafresca.com/5-erinomaista-syyta-kayttaa-ambronitea/

 

 

La Isla de Valdecañas: Salainen paratiisi keskellä Espanjaa:

Kuten kaikki Instagram-seuraajani jo varmasti huomasivat, muutama viikko taaksepäin me vietettiin viikonloppua La Isla de Valdecañasissa. Jaoin paljon kuvia tuosta uskomattoman kauniista paikasta ja kun me palattiin kotiin, inboxini täyttyi teidän viesteistä. ”Onko tuo paikka oikeasti Espanjassa?”, ”Näyttää ihan epätodelliselta, ihan kuin paratiisi!”, ”Kuinka kauan Madridista kesti ajaa sinne?”, ”Oliko paikka kauhean kallis?”, ”Sopiiko kohde enemmän pariskunnille vai lapsiperheille?” Ja tässä vain muutama esitetyistä kysymyksistä esimerkiksi.

 

Lue: https://lavidafresca.com/la-isla-de-valdecanas-salainen-paratiisi-keskella-espanjaa/

 

 

Pizzapannari a.k.a. suolainen pannari:

Mitä ruokaa sitä perheelleen oikein taikoisi, kun olet ollut viikon verran poissa kotoa eikä kauppareissu iltasella huvita laisinkaan? No pizzapannaria tietty! Täytteeksi käy juuri se mitä kaapista löytyy ja suolainen pannari maistuu yleensä koko perheelle.

 

Lue: https://lavidafresca.com/pizzapannari-a-k-a-suolainen-pannari/

 

 

❤️: Sanna

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Majadahondassa ollaan!
https://lavidafresca.com/majadahondassa-ollaan/

Parhaat vinkit Madridiin osa 1: Liikkuminen, nähtävyydet & päiväreissut:
https://lavidafresca.com/parhaat-vinkit-madridiin-osa-1-liikkuminen-nahtavyydet-paivareissut/

Parhaat vinkit Madridiin osa 2: Ruokailu, kattoterassit ja shoppaileminen:
https://lavidafresca.com/parhaat-vinkit-madridiin-osa-2-ruokailu-kattoterassit-shoppaileminen/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *