Viikonloppureissu Toledoon kuvina

This blog post is available in the following languages:

 

Mikäli ikinä reissaat Madridiin, suosittelen samalla suunnittelemaan myös päiväreissun Toledoon! Me vietettiin juuri ihana viikonloppu Toledossa, ja jälleen kerran se hurmasi meidät ihan täysin. Ja tiesitkö muuten, että Toledo oli aikaisemmin Espanjan pääkaupunki, kunnes kuningas päätti toisin? Ei, en minäkään ennen kuin mieheni hieman sivisti minua. Toledo on myös Unescon maailmanperintökohde.

 

 

Me yövyttiin Eurostars Palacio Buenavista -hotellissa (linkistä lisätietoa), joka oli mieheltäni taas jälleen kerran erinomainen valinta. Se oli sekoitus historiaa ja tätä päivää, luksusta ja rauhallista ilmapiiriä, ja se toimi meille täydellisesti. Hotellista löytyi spa-osasto kauneuspalveluineen, tilava puutarha, kaksi uima-allasta (joissa ei muuten liikaa ruuhkaa ollut tähän aikaan kesästä!), kuntosali avoinna ympäri vuorokauden sekä parkkihalli hotellin asukkaille. Parkkihallia opit arvostamaan viimeistään siinä kohtaa, kun päivälämpötilat hipovat 40 astetta ;). Oooh ja olihan siellä suht kaiken kattava aamiaisbuffetkin kokkeineen, jotka valmistivat munakkaat ja muut herkut toiveiden mukaisesti. Mitä muuta sitä tarvitseekaan?

 

 

Meillä ei oikeastaan ollut mitään erityisiä suunnitelmia viikonlopun varalle, vaan mentiin ihan fiiliksen mukaan. Poolilla hengattiin joka päivä, illallista syötiin yhdessä suosikkiravintolassamme (tästä tulossa lisää piakkoin 😉 ), käveltiin ympäri vanhaa kaupunkia ja pysähdyttiin drinksuille tai jädelle, kun siltä tuntui. Vietettiin siis laatuaikaa perheen kesken.

 

 

Tämä viikonloppureissu Toledoon oli täydellinen kesän aloitus ja jo ensi perjantaina me suunnataan kohti seuraavaa seikkailua!

 

?: Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

5 Comments

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *