Viikonloppu getaway Malagaan

This blog post is available in the following languages:

Viime viikonloppuna meillä oli mahdollisuus tehdä pieni getaway ja viettää parisuhdeaikaa mieheni kanssa, kun appivanhempani ottivat ystävällisesti poikamme hoitoon heidän luokseen. Tämän kaltaiset reissut eivät ole meille todellakaan joka viikkoista, saati joka kuista herkkua, sillä kaikki lähisukulaiset asuvat tosiaan Suomessa. Matkustelemme kyllä kiitettävän paljon, mutta tällöin siis poikamme kanssa. Tämä siis vain pienenä sivujuonena ja taustojen tarkennuksena uusille lukijoille 😉

Malagaan ajaa autolla alle tunnin kotoamme Nerjasta, ja se on vuosi toisensa perään äänestetty parhaaksi paikaksi viettää joulua Espanjassa, joten sinne siis päätimme lähteä.

Matkalla Malagan keskustaan me pysähdyimme kahville supersöpöön paikkaan nimeltään El Palo. Matkaa tästä ihan ytimeen oli enää noin kymmenisen minuuttia, ja silti paikka oli kuin toisesta maailmasta. El Palo on edelleen toiminnassa oleva Malagaan kuuluva vanha kalastajakylä, jossa sen historian voi havaita ihan jokapäiväisessä elämässä ja katukuvassa. Joten jos joskus tarvitsen Malagan reissulla pienen pakohetken keskustan hälinästä, ota suunnaksi El Palo ja käy lounaalla jossain sen herkullisista kalaravintoloista.

 

 

Me yövyimme AC Hotel by Marriot Málaga Palacio hotellissa, ja jälleen kerran mieheni oli onnistunut valitsemaan täydellisen ja juuri siihen hetkeen sopivan hotellin. Keskeinen sijainti, puolitoista vuotta sitten remontoidut huoneet, herkullinen aamiainen (jota ei tarvinnut valmistaa itse 😉 ) ja koko hotelli kauniisti ja tyylikkäästi koristeltu jouluiseen asuun. En ole erityisesti jouluihminen, mutta hotelliin sisään astuessani minut valtasi joulufiilis ja olin innoissani kuin lapsi kaikista koristeista 😉 .

 

 

Mieheni oli varannut meille huoneen merinäköalalla eivätkä näkymät hotellin kattoterassilta olleet myöskään yhtään hullummat <3 .  

 

Malagan kävelykadut olivat kauniita ja jouluisesti koristeltuja, mutta ihmisiä oli tungokseen asti, mikä ei ollut niin mieleeni.

 

Tinto de Verano vaikka onkin joulu <3.

 

 

Tämän reissun tarkoitus oli ainoastaan olla ja rentoutua, ilman sen suurempia suunnitelmia tai pöytävarauksia. Teimme juuri sitä mikä tuntui siinä hetkessä hyvältä, vaeltelimme ympäriinsä Málagan katuja ja ihastelimme joulukoristeita sekä valoshow’ta. Joimme lasilliset Tinto de Veranoa tai kupilliset kahvia, kun siltä tuntui, ostimme muutamat joululahjat, ja menimme illalliselle, kun nälkä yllätti. Aamulla nukuimme normaalia pidempään ja söimme aamiaista pitkän kaavan mukaan ilman keskeytyksiä. Vain pienten lasten vanhemmat voivat täysin samaistua näihin viimeisiin kohtiin ja ymmärtää niiden merkityksen 😉 . Summa summarum, se oli täydellinen pieni irtiotto arjesta <3 .

 

 
Aurinkoisin terveisin,
Sanna

 

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️

1 Comment

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *