Valkoista joulua etsimässä Sierra Nevadassa

This blog post is available in the following languages:

Me vietimme ihanan joulun aloitusloman Sierra Nevadassa, kuten minun seuraajani Instagramissa varmasti jo huomasivatkin.

Paikka oli meille jo entuudestaan tuttu, sillä olimme siellä viettämässä mieheni synttäreitä muutama vuosi sitten. Mikäli haluat tietää hieman enemmän faktaa Sierra Nevadasta ja lukea edellisen kirjoitukseni (englanniksi), löydät sen täältä.

 

 

Majoitumme samassa Inside Plaza Sierra Nevada-hotellissa kuin edellisellä kerralla, sillä totesimme sen olevan täydellinen pienen lapsen kanssa matkustaessa; Keskeinen sijainti Pradollanossa (pääkylä), tilava ja täysin varusteltu asunto huikean kauniilla näkymillä, huomattava määrä ravintoloita ja kahviloita ihan kävelyetäisyydellä ja vain viiden minuutin kävelymatka päähissille. Ihan vain mainitakseni muutaman positiivisen seikan!

Mieheni äiti oli tällä kertaa myös mukana, ja pakko myöntää, että hänestä oli mieletön apu superaktiivisen 3,5-vuotiaamme kanssa 😉 .

 

 

Päivät menivät hujauksessa, vaikka menimmekin fiiliksen mukaan ilman suunnitelmia. Heti saavuttuamme Sierra Nevadaan, ajoimme ylös 2500 metriin paikkaan nimeltä ”Hoya de la Mora”, missä siis sijaitsee THE PULKKAMÄKI. Tuona päivänä sattui olemaan aika tuulista, ja meidän poikamme ilmoittikin suhteellisen nopeasti, että hän sai tarpeekseen pulkkailusta ja lumesta. Hän selvästikin tarvitsi hieman ”totutteluaikaa” kaiken sen lumen ja pakkasen kanssa 😉 .

 

 

Toisena päivänä Sierra Nevadassa aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja sää oli melkeinpä lämmin (oikeaoppisesti pukeutuneena 😉 ) päälaskettelualueella Borreguiles’ssa. Tuolla alueella ihmiset nauttivat auringosta lukuisissa ravintoloissa, kahviloissa ja laskettelurinteissä. Borreguilesiin pääset helposti Pradollanosta kahdella eri gondolihissillä, ja siis myös ilman suksia. Pulkkaa ylös ei tosin saa ylös viedä, mutta ilman sitäkin tuolla alueella riitti puuhasteltavaa. Meillä oli mukana mm. hiekkikset, ja ohjelmassa oli lumikakkujen rakentelua 😉 .

Ja kun koitti poikamme päiväuniaika (kyllä, hän nukkuu edelleen parin tunnin päikkärit joka päivä!), mieheni suuntasi suksineen rinteeseen.

 

 

Kaiken kaikkiaan meillä oli täydellinen kahden yön reissu lumen keskellä, ja nyt aika nauttia joulunajasta rannikolla auringon alla ❤️.

 
❤️:Sanna
 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *