Top 10 aamupalasuosikit

This blog post is available in the following languages:

 

Minä rakastan aamupalaa yli kaiken, se ei ole mikään salaisuus ❤️. Ja niin myös ilmeisesti te blogini lukijat välitätte siitä, mitä aamuisin suuhunne laitatte, sillä aamupalareseptejä toivotaan kaikkein eniten. Eikä siinä mitään, itsehän voisin elää pelkästään aamupalaksi luokiteltavilla ruoilla!

 

 Ennen kuin jaan lisää aamupalaideoita kanssanne, päätin koota yhteen omat 10 aamupalasuosikkiani, jotka jo siis löytyvät blogista. Valinta oli erittäin vaikea, sillä blogistani löytyy lukuisia reseptejä, jotka voisin laittaa aamupalat-kategoriaan. Joka tapauksessa, osa näistä on omia henkilökohtaisia suosikkejani ja osa teidän lukijoiden, jotka valitsin mukaan antamanne palautteen perusteella (on muuten aina kiva saada palautetta teiltä ❤️) ja miten suurta huomiota kyseinen resepti on saanut.

 

 Toivottavasti myös sinä löydät uusia ideoita ja suosikkeja tältä listalta!

 

 
MAKEA MUNAKAS

Henkilökohtaisesti munakkaat ovat suuri heikkouteni, mutta aina aika ajoin kyllästyn suolaisiin versioihin. Onneksi makeat munakkaat valmistuvat ihan yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin suolaiset yksilötkin, ja ovat yhtä lailla täynnä proteiinia. Täydellisiä ja aamupaloja siis, jos makea uppoaa suolaista paremmin aamusta. Tämä munakas on myös täysin gluteeniton, ja sen sisältämä kaneli auttaa pitämään verensokerin tasaisena ja kiihdyttämään aineenvaihduntaa.

 

sweet omelette

 

 
TÄYTETYT AVOKADOT UUNISSA

Sen lisäksi, että tämä täydellinen aamupala sisältää runsaasti välttämättömiä terveellisiä rasvoja ja runsaasti proteiineja, on se myös varsinainen kuitupommi, joka pitää nälän poissa pitkään!

 

avocado3 

 

 
BAKED OATS – KUIN SÖISI MARJAPIIRAKKAA AAMUPALAKSI

Miltä kuulostaisi vadelmapiirakka aamupalaksi?

 

bakedoats 

 

 
AAMUPALAMUFFINIT

Nämä aamupalamuffinit ovat aamuisin todellisia ajansäästäjiä ja pitävät sinut kylläisenä aina lounaaseen asti.

 

oat muffins 

 

 
GLUTEENITON BANAANILEIPÄ

Tämä gluteeniton banaanileipä on täynnä kuitua, proteiinia ja herkullista makua!

 

banana bread1

 

 
TROOPPINEN TUOREPUURO

Oletko jo kokeillut tuorepuuroa, yleisesti tunnettu myös nimellä overnight oats? Mielestäni se on täydellinen ja herkullinen tapa käynnistää päivä terveellisesti ilman, että se edellyttäisi aikaista herätystä tai sen suurempaa vaivannäköä aamulla.

 

overnight oats

 

 
MEHEVÄT KURPITSALETUT

Nämä letut on tosi helppoja tehdä (periaatteessa kaikki vaan sekaisin ja paistamaan!), ja mikä vielä parempaa, ne on paleo-ystävällisiä, maidottomia ja viljattomia. Ja joko muistin mainita, että ne ovat myös erinomainen proteiinin, hyvien rasvojen sekä kuitujen lähde, minkä ansiosta nälkä pysyy loitolla pitkään!

 

pumpkin pancakes 

 

 
TAHINISÄMPYLÄT

Gluteenittomia, hiilarittomia, pähkinättömiä, ilman viljoja (voinko vain sanoa, että nämä sopivat melkein jokaiseen ruokavalioon), mutta silti täynnä proteiinia. Miltä kuulostaisi sämpylä tällä kuvauksella? Tahinisämpylät ovat supernopeita pyöräyttää ja ne soveltuvat melkeinpä siihen tiukimpaankin dieettiruokavalioon.

 

tahini bread1 

 

 
SITRUUNAINEN CHIA-VANUKAS

Chia-vanukas on kovin mukautuvaa sorttia ja voit varioida makuja vaikka joka kerta, mikäli kyllästyt helposti!

 

lemon chia pudding 1

 

 
BATAATTIPAAHTIS

Onko sinulla hakusessa dieettiystävällisempi vaihtoehto leivälle tai huomasitko leipälaatikon yllättäen ammottavan tyhjyyttään? Bataattipaahtis on huomattavasti ravinnepitoisempi kuin normileipä, ja täynnä beetakaroteenia (se muuntautuu A-vitamiiniksi kehossasi), joka on tärkeää hiuksille, iholle, näölle ja jolla on suuri vaikutus immuunipuolustusjärjestelmään. Se on myös luontaisesti gluteeniton ja erittäin kuiturikas.

 

sweet potato toast

 

❤️: Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *