This Or That -blogihaaste

This blog post is available in the following languages:

 

Tämä hauska haaste on kiertänyt blogeissa jo jonkin aikaa, mutta jotenkin siihen vastaaminen on vain itselläni jäänyt. Vaikka siis näihin vastaaminen on aina tosi hauskaa ja on kivaa, kun ihmiset haastavat näihin mukaan. Joten korjataanpa tilanne hetimiten! Haasteessa tarkoituksena siis valita kahdesta vaihtoehdosta itselle se mieluisampi. Perusteluita ei näihin olisi tarvinnut sen enempää laittaa, mutta laitoinpas nyt tapani mukaan kuitenkin! Yksisanaiset vastaukset eivät vain sovi suuhuni 😉 .

 

Suihku aamulla vai illalla? Olen aina inhonnut aamusuihkua, jollei se sitten tapahdu treenin jälkeen. Mutta suoraan sängystä suihkuun on ihan vihoviimeinen vaihtoehto, joten vastaan, että illalla.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys? Tarkoittaako luonnonläheisyys sellaista kivaa vihreyttä ympärillä vai selkeästi maalla asumista? Olen henkeen ja vereen kaupunkilaistyttö, mutta on se kiva, että tuossa heti kotioven edessä on iso, vehreä puisto. Ihan ytimessä en haluaisi asua, mutta riittävän lähellä kuitenkin kaikkia palveluita ja kivoja kahviloita. Näistä kahdesta valitsisin sitten varmaan tuon ytimen.

Kirkkaat vai neutraalit värit? Paha, vaihtelee ihan fiiliksen mukaan. Toisinaan olen kävelevä huutomerkki vaatteineni (urheiluvaatteeni ovat usein sieltä värikkäämmästä päästä), mutta useimmiten päällä on kuitenkin jotain edes suht neutraalia. Kodin sisustuksessa suosin ehdottomasti neutraaleja värejä.

Outo vai typerä? Outo kai sitten? Typeryys nyt vain on turhaa ja tyhmää, outous harvemmin aiheuttaa mitään harmia tai ongelmia.

Kevät vai syksy? Ehdottomasti kevät, se on merkki lähestyvästä kesästä!

 

 

Minttu vai kaneli? Tykkään molemmista, mutta juuri tällä hetkellä kaneli vie voiton. Toisaalta minttu on aina ihanan raikas vaihtoehto ja esimerkiksi kanelin makuinen purkka on aivan järkyttävän pahaa.

Suunniteltu vai ex tempore? Suunniteltu. Tykkään, että suuren linjan asiat on kalenterissa, lomia on ihana suunnitella etukäteen ja arjenkin saa paremmin pyörimään, kun on edes jonkin laisia suunnitelmia. Eri asia on sitten, että mitkä kaikki suunnitelmat toteutuvat sellaisenaan, aina on oltava varaa ex tempore-muutoksiin.

Leffa kotona vai teatterissa? En edes muista milloin olisin käynyt viimeksi leffateatterissa eli vastaan kotona. Huomattavasti helpompi toteuttaa näin perheellisenä. En kyllä yleensä pysy hereillä leffan loppuun asti, joten parempi se on kuorsata kotisohvalla kuin siellä teatterissa.

Espresso vai latte? Latte ehdottomasti. Mitä isompi kahvi sen parempi!

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli? Olen aina ollut kova puhumaan ja työnkin puolesta tulee udeltua ihmisten asioista, mutta esittääkseen kysymyksiä on kyettävä myös vastavuoroiseen keskusteluun ja asetuttava myös vastaajan rooliin. Ehkä olen kuitenkin enemmän se kysymysten esittäjä ja utelias.

Halit vai pusut? Näin espanjalaisittain molemmat ja mieluiten mahdollisimman usein.

Tulinen vai mieto ruoka? Mieto, sillä en ymmärrä, että mitä järkeä on syödä niin tulista ruokaa, ettei enää edes maista mitään. Ruoassa saa olla kyllä makua ja mausteita, mutta jos se saa hikikarpalot otsalle, niin se menee jo minulta yli.

Nahka vai pitsi? Pitsi. Rakastan kaikkia ihania pitsisiä hepeneitä ja ne tuo paljon kaivattua vaihtelua arkiunivormuuni eli urheiluvaatteisiin ja farkut & paita-yhdistelmään, joissa käytännössä kuljen ihan liian usein.

Ylipukeutunut vai alipukeutunut? Arjessa olen todennäköisesti usein alipukeutunut, juhlissa taas mieluummin ylipukeutunut.

Kokemus vai mukavuus? Olen kyllä todella mukavuudenhaluinen, mutta uudet kokemukset ovat aina tervetulleita. Pitäisi useammin heittäytyä eikä tyytyä siihen tuttuun ja turvalliseen.

 

 

TV-sarjat vai elokuvat? Sarjat, koska kyllä sen tunnin nyt yleensä pysyn hereillä.

Rock– vai countrymusiikki? Näistä kahdesta vaihtoehdosta ehdottomasti rock.

Puna- vai valkoviini? Juon viinini mieluiten kuplilla, mutta näistä vaihtoehdoista valitsen punkun. En ole erityisesti viinien ystävä, mutta punaviinistä saa helposti sangriaa sekä tinto de veranoa.

Yksin vai yhdessä työskentely? Molemmat. Olen tehokkaimmillani yleensä yksin, mutta erilaisia projekteja ym. on kivempi tehdä yhdessä jonkun tai muiden kanssa. Suomessa työskentelin aiemmin aina tiimissä tai työparin kanssa.

Uiminen vai rannalla makoilu? Ehdottomasti rannalla makoilu, mutta tuon meidän juniorin kanssa se ei yleensä ole vaihtoehtona. Ei uimisessa sinänsä mitään vikaa ole, mutta inhoan kylmää vettä.

Pikaruoka vai kunnon ravintola? Kunnon ravintola, ei epäilystäkään. Ulkona on ihana käydä syömässä, mutta pikaruokapaikat harvemmin ovat kovin kummoisia elämyksiä.

Perunasalaatti vai pastasalaatti? Kunnon perunasalaatti on oikeasti kyllä tosi hyvää, mutta harvemmin sitä tulee tehtyä. Pastasalaatti siis, koska sitä teen edes silloin tällöin.

Parilliset vai eriparisukat? Ehdottomasti parilliset, mustat tai valkoiset. Ei tulisi mieleenkään pukeutua eriparisukkiin, harvemmin jalastani löytyy edes mitään värikkäitä tai kuviollisiakaan yksilöitä.

Tanssiminen vai laulaminen? En ole hyvä oikeastaan kummassakaan, mutta sanon tanssiminen, koska se on vaan niin kivaa.

Puhelin vai netti? Netti, koska sen kautta tapahtuu oikeastaan kaikki nykypäivänä ja yleensä soitan täältä Espanjasta myös kaikki puhelut joko Whatsappilla tai Messengerin kautta.

 

Siinä tämän kertaiset, löytyikö vastausten joukosta jotain ylläreitä? Ja hei kommentoikaa ihmeessä, että vastaisitteko saman vaihtoehdon vai ihan päinvastoin? En nyt haasta ketään tiettyä tähän mukaan, mutta mikäli lähdet haasteeseen mukaan, niin linkitä omat vastauksesi tuonne kommenttikenttään. Näitä on aina niin hauska lukea!

 

Ps. Kesä, voisitko hieman kiirehtiä!

 

❤️: Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

4 vuotta onnellista eloa Espanjassa:
https://lavidafresca.com/4-vuotta-onnellista-eloa-espanjassa/

Minun ruokafilosofiani:
https://lavidafresca.com/minun-ruokafilosofiani/

Majadahondassa ollaan!
https://lavidafresca.com/majadahondassa-ollaan/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *