Suomalainen rantautui Espanjaan

This blog post is available in the following languages:

 

Kuten moni teistä Instagramin puolella huomasikin, osallistuin viime viikolla Valion lanseeraustilaisuuteen täällä Madridissa. Jaoin silloin paljon sekä kuvia että videoita tuolta tapahtumasta, jotka saivat aikaan varsinaisen kysymysten tulvan, joten ajattelin jakaa fiiliksiä tuosta aamupäivästä täällä bloginkin puolella. Kyseessä ei siis ole maksettu postaus tai sen suurempi infopläjäys Valion tuotteista vaan enemmänkin omia tunnelmiani viime viikkoisesta.

 

 

Ensinnäkin iso jei: suomalaisia Valion tuotteita on nyt saatavilla ihan sieltä peruskaupasta myös täällä Madridissa. On täältä siis jo varmaan ainakin vuoden verran saanut joitain Valion tuotteita, mutta siis ihan satunnaisesti ja sattumalta. Rannikolla asuessamme joitakin niistä pystyi ostamaan Suomi-kaupoista, mutta eipä sinne kauppaan taatusti kovin moni espanjalainen eksy eikä kukaan paikallinen oikeastaan tiennyt Valiosta mitään. Nyt siis toivon, että espanjalaiset ja erityisesti Madridilaiset löytävät nämä markkinoille tulleet tuotteet, sillä vastaavia ei kaupoista ihan kauheasti löydy.

Edellä olevaan viitaten, niin tilaisuudessa esillä olleet tuotteet olivat Valion PROfeel proteiinirahkat kolmessa maussa, suklaanmakuinen PROfeel proteiinijuoma, kermaisat Flan-vanukkaat kahdessa maussa sekä suolaton voi. Kyllä luit oikein, aito ehta suolaton voi! Ja tuosta voista moni paikalla ollut vaikutti olevan aidosti innoissaan sekä noista Flan-vanukkaista, joita ei siis Suomessa ole markkinoilla laisinkaan.

 

 

Tapahtuma oli tosi kivasti järjestetty ja osallistujille järjestettiin lyhyen Valio-esittelyn jälkeen kolmella eri pisteellä showkokkailua sekä annettiin ideoita tuotteiden käyttöön. Oma suosikkini oli ehdottomasti kokki Gonzalo D’Ambrosion (Instagramissa @gonzfd) piste, jossa hän taikoi päärynänmakuisesta proteiinirahkasta herkullisia välipalaleipiä. Eipä olisi ikinä juolahtanut omaan mieleen laittaa leivän päälle tuota kyseistä rahkaa, sinihomejuustoa, saksanpähkinöitä, rypäleitä sekä versoja. Siis ihan älyttömän hyvä yhdistelmä, kokeile vaikka!

Kaikki, joiden kanssa ehdin tuolla tilaisuudessa jutella, olivat erittäin vaikuttuneita Valiosta ja sen pitkästä historiasta, sen laktoosittomista tuotteista sekä faktasta, että kyseisen firman omistavat suomalaiset maitotilat. Ilmeisesti tämä luo tuotteeseen sellaista helposti lähestyttävää luottamusta ja ihmisläheisyyttä. Suomalaisuutta ylipäänsä ja suomalaisia tuotteita arvostetaan täällä Espanjassa todella paljon, joten toivon, että nämä Valion tuotteet saavat hyvän vastaanoton espanjalaisten keskuudessa ja että tuotevalikoima kasvaisi tässä lähitulevaisuudessa.

 

 

Itse toivoisin Valion tuovan seuraavaksi tänne kunnollista raejuustoa sekä vaniljakastiketta (mahdollisesti vaahtoutuvaa), sillä raejuustoa kyllä saa, mutta sen maku ei ole lähellekään sama, kuin suomalaisissa verrokeissaan. Vaniljakastiketta puolestaan saa ainoastaan IKEA:sta ja tiedän, että jopa ihan espanjalaiset käyvät sitä sieltä hamstraamassa, kysyntää siis löytyisi. Ihan vaan siis vinkkinä teille Valiolaiset 😉 .

 

❤️: Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Ambronite – Suomalainen juotava ateriaratkaisu:
https://lavidafresca.com/ambronite-suomalainen-juotava-ateriaratkaisu/

Minun ruokafilosofiani:
https://lavidafresca.com/minun-ruokafilosofiani/

4 vuotta onnellista eloa Espanjassa:
https://lavidafresca.com/4-vuotta-onnellista-eloa-espanjassa/

2 Comments

  • Oletko huomannut arlan raejuuston mercadonassa? Saa ainakin rannikolla esteponassa, alicanten kupeessa ja barcelonan lähettyvillä olevista eli tod näk kaikista 👍🏼 Parempaa kuin lidlin töhnät 😂

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *