Ravintolavinkki Helsinkiin: Ravintola Vinkkeli

This blog post is available in the following languages:

Viimeisimmällä Suomi-visiitillä me pääsimme mieheni kanssa ihan kaksin juhlistamaan myös hääpäiväämme ja totta kai halusimme mennä syömään johonkin viihtyisään paikkaan ihan rauhassa. Ravintolan varaaminen lauantai-illaksi Helsingistä ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin olin kuvitellut, sillä oikeastaan kaikki ravintolat, joita olin listalleni kerännyt sulkivat lauantaisin ovensa jo ennen illallisaikaa, mikäli ylipäänsä eivät olleet lomalla. Summa summarum, Ravintola Vinkkeli pongahti esiin jostain internetin ihmeellisestä maailmasta ja pikaisen tsekkauksen jälkeen päätin sieltä varata pöydän. Ja onneksi varasin, sillä tuo ravintolakokemus oli ihan omaa luokkaansa.

Ravintola Vinkkeli sijaitsee siis Helsingissä Kaartinkaupungissa, Korkeavuorenkadun ja Pienen Roobertinkadun kulmassa. Kooltaan ravintola oli oikein miellyttävä, ei liian suuri, jotta tunnelma säilyi lämminhenkisenä koko illallisen ajan, mutta kuitenkin sen verran tilava ja ilmava, että saimme syödä ihan omassa rauhassa ja ilman fiilistä, että myös naapuripöytä olisi pitänyt ottaa mukaan keskusteluihin. Jälkikäteen huomasin myös, että alakerrasta löytyi varattavissa oleva kabinetti, jonne mahtuu vielä 16 henkeä lisää syömään. Henkilökunta oli erittäin huomioonottavaa sekä ystävällistä ja jokainen, joka meitä noiden tuntien aikana palveli, vaikutti oikein ammattitaitoiselta ja asiansaosaavalta. Itselleni ravintolassa vallitsevalla fiiliksellä ja ilmapiirillä on tosi iso merkitys lopulliseen ravintolaelämykseen ja Vinkkelissä nämä toimivat kyllä erinomaisesti.

Illallisen suhteen me teimme helpon valinnan eli otimme valmiin neljän ruokalajin illallismenun, mikä olikin ihan nappivalinta. Eteemme saimme erinomaisia ja freshejä raaka-aineita, hieman ehkä yllättäviäkin makuyhdistelmiä ja toinen toistaan herkullisempia annoksia. Juustohiirinä päätimme vielä ottaa ennen jälkiruokaa juustotarjottimen, joka niin ikään lunasti kyllä kaikki lupaukset. Kovasti yritin tähän keksiä jotain, minkä olisin toivonut olevan toisin, mutta ei, ihan täyden kympin arvoinen oli tämä elämys.

Ja nyt ennen kuin kukaan ehtii mitään edes kysyä, niin ei, tämä ei ollut maksettu mainos tai toteutettu yhteistyössä minkään ulkopuolisen tahon kanssa. Halusin vaan jakaa kanssanne tämän ravintolalöydön ihan siltä varalta, että joku etsii kivaa ravintolaa Helsingin ytimestä. Kesän jälkeen Vinkkelissä tarjoillaan näköjään myös lounasta eli ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto myös päiväsaikaan.

❤️: Sanna

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Vuodenvaihde Scarboroughssa & hotellivinkki:

https://lavidafresca.com/vuodenvaihde-scarboroughssa-hotellivinkki/

Meidän TOP 5 suosikkiravintolat Espanjassa:

https://lavidafresca.com/meidan-top-5-suosikkiravintolat-espanjassa/

Top 3 aamupalapaikat Barcelonassa:

https://lavidafresca.com/top-3-aamupalapaikat-barcelonassa/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *