Rakkaudesta puhtauteen ja yksinkertaisuuteen: Puhdas+

Moni teistä jo varmasti huomasikin Instagramin ja Facebookin puolella, että jatkossa saan kunnian toimia kotimaisen Puhdas+:n brändilähettiläänä.  Olen tästä ihan superinnoissani, sillä olen käyttänyt kyseisen brändin tuotteita jo vuosien ajan eikä kyseessä ole siis mikään hetken huuma ja ihastus, vaan jo pidempiaikainen yhteinen matka.

Kaikki minut hiemankaan paremmin tuntevat tietävät, etten ole lähtenyt tekemään yhteistyöjuttuja kuin sellaisten brändien ja tuotteiden kanssa, joihin aidon oikeasti itse uskon ja joita aktiivisesti itse käytän. Ei sillä ettenkö haluaisi kokeilla kaikkia minulle tarjottuja tuotteita ja palveluita, mutta se että ovatko ne juuri minulle sopivia ja ehkä kiinnostavia myös lukijoilleni ja seuraajilleni eri kanavissa, onkin jo asia ihan erikseen.

Ja jos siellä nyt joku miettii, että mikä ihmeen Puhdas+, niin tässä lyhyesti kyseisestä brändistä: Puhdas+ on 100 % suomalainen firma, joka sai aikoinaan alkunsa rakkaudesta puhtauteen ja yksinkertaisuuteen. Heidän tuotteensa ovat mahdollisimman riisuttuja kaikesta turhasta (lisä-, väri-, säilöntä- ja täyteaineet) ja tuotteiden valmistuksessa käytetään aina kun mahdollista suomalaisia raaka-aineita. Tuotteet valmistetaan suomalaisissa sertifioiduissa tehtaissa ja tuotekehityksessä otetaan aina huomioon kuluttajien erilaiset yliherkkyydet sekä erikoisruokavaliot, kuten esimerkiksi vegaaninen ja gluteeniton ruokavalio. Pääsen siis tekemään yhteistyötä sellaisten hyvinvointituotteiden parissa, joista tiedän, etteivät ne sisällä mitään turhaa tai ylimääräistä ja joiden kehittelyn taustalla tiedän vaikuttavan eettisyys ja ekologisuus. Uskon, että tämän brändin arvot ja aatteet kohtaavat erinomaisesti myös teidän lukijoideni kanssa!

-25% kaikista Puhdas+ -tuotteista

Hyödynnä lukija-alennus, kun asioit Puhdas+ -verkkokaupassa: Saat koodilla ’lavida25’ 25%:n alennuksen koko tilauksestasi!
Ostoksille

Jatkossa tulen siis mainitsemaan resepteissäni, mikäli olen näitä tuotteita käyttänyt ja Puhdas+ tulee varmasti näkymään myös paljon Instagramin puolella. Vaikka olenkin jo useita heidän tuotteistaan kokeillut ja käyttänyt, niin kyllä sieltä on tulossa myös uusia tuttavuuksia kokeiluun. Ja hei mikäli teillä on jotain kysyttävää tuotteista tai haluaisitte vaikka jonkin reseptin, jossa käytetään tiettyä tuotetta, niin kerrottehan! Juuri sitä varten minä täällä olen; kokeilen, kyselen, selvitän ja raportoin teille 🙂 . Ja tottahan toki tiedossa on myös arvontoja, jotta myös te pääsette osallisiksi tätä yhteistyötä.

Itse asiassa minulla on teille heti jotain kivaa tiedossa eli alekoodi Puhdas+ -verkkokauppaan (https://www.puhdasplus.fi/tuotteet/). Koodilla ’lavida25’ saat kaikista tuotteista -25% alen ja koodi on voimassa toistaiseksi. Käyhän siis kurkkaamassa, että mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään!

*Tuotteet saatu

❤️: Sanna

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Terveellinen elämäntyyli: Mitä se mielestäni oikeastaan on?

https://lavidafresca.com/terveellinen-elamantyyli-mita-se-mielestani-oikeastaan-on/

Rautapitoisten ruokien Top 6:

https://lavidafresca.com/rautapitoisten-ruokien-top-6/

5 vinkkiä terveellisempään lomanviettoon:

https://lavidafresca.com/5-vinkkia-terveellisempaan-lomanviettoon/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *