Puhdas+

Tältä sivulta löydät Puhdas+ -suosikkituotteeni. Tilaa ne helposti myös itsellesi ja hyödynnä lukija-alennukseni -25%!

Muista käyttää kassalla koodia ”lavida25” ja saat 25%:n alennuksen koko tilauksestasi!


Puhdas+ Sport Collagen & C-vitamiini & OptiMSM 270 g

Ehdoton suosikki ihon, hiusten, kynsien ja nivelten hyvinvointiin. Jauhe sopii sinulle, joka haluat vahvemmat sekä hyvinvoivat hiukset ja kynnet sekä kimmoisan ihon. Tuote auttaa myös lievittämään nivelsärkyä sekä lihaskipuja. Kollageeni ja OptiMSM yhdistettynä C-vitamiiniin edistävät kehon omaa kollageenin tuotantoa, joka alkaa heikentyä normaalisti noin 25 vuoden iässä. Tuote sopii erityisesti liikuntaa harrastaville.


Beauty Oil Arganöljy 50 ml

Luottotuotteeni ympäri vuoden, mutta erityisesti tykkään käyttää tätä kesällä. Arganöljy sisältää runsaasti antioksidantteja sekä E- vitamiinia, jotka tehostavat ihosolujen tuotantoa ja ihon terveyttä. Tällä tuotteella taisteluun ryppyjä vastaan ja kohti heleämpää ihoa!


Premium Omega-3

Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva kalaöljyvalmiste, jolla varmistan päivittäin riittävän EPA- ja DHA-rasvahappojen saannin mahdollisimman puhtaassa muodossa. Nämä pehmeät rasvat auttavat mm. veren rasva-arvojen ja verenpaineen hallinnassa ja ovat erityisesti tärkeitä sydämen ja verisuonten hyvinvoinnin kannalta. Suositeltava tuote kaikille meille, jotka syömme liian vähän kalaa. Tuotteella on Friend of the sea -sertifikaatti eli se valmistetaan luontoystävällisesti ja kalakannat huomioon ottaen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.


Ravintohiivahiutaleet

Ravintohiivahiutaleet sisältävät runsaasti luonnollisia ravintoaineita kuten proteiinia, B-vitamiineja sekä foolihappoa ja suosittelisin sitä erityisesti täydentämään kasvisruokavaliota, jolloin edellä mainittujen ravintoaineiden saanti saattaa jäädä vaillinaiseksi ja aiheuttaa puutostiloja. Hiutaleet antavat ruokaan juustomaisen maun ja voit käyttää niitä ihan sellaisenaan tai mausteena. Kokeile esimerkiksi vegaaniseen pestoon tai juustodippiin!


Vahva maitohappobakteeri

Meillä maitohappobakteerit ovat käytössä ihan jokapäiväisessä arjessa, mutta erityisesti reissuun kannattaa pakata purkki mukaan, mikäli haluat välttää turhat vatsavaivat ja turistiripulit kohteessa. Useimmiten vatsanväänteisiin on syynä etenkin lämpimissä matkakohteissa erilainen bakteerikanta, joita maitohappobakteerit tehokkaasti tasoittavat. Vahva maitohappobakteerivalmiste sisältää tehokkaan kombinaation neljää tutkituinta bakteerikantaa sekä sinkkiä, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuote ei sisällä turhia säilöntäaineita, väriaineita eikä pintakäsittelyaineita.


-25% kaikista Puhdas+ -tuotteista

Hyödynnä lukija-alennus, kun asioit Puhdas+ -verkkokaupassa: Saat koodilla ’lavida25’ 25%:n alennuksen koko tilauksestasi!
Ostoksille