Parhaat tapakset Benalmadenassa

This blog post is available in the following languages:

 

 

Kuka ei rakastaisi hyvää ruokaa? Ruoka ja hyvät ravintolat ovat aina olleet lähellä sydämiämme, ja niiden merkitys kasvaa erityisesti silloin, kun olemme reissussa. Mieheni varsinkin on erittäin tarkka ruoan laadusta, joten kiitos hänen, me emme koskaan päädy syömään mautonta tai tylsää ruokaa, mitä valitettavan monet ravintolat varsinkin turistialueiden ja nähtävyyksien läheisyydessä usein tarjoavat. Ja koska me ollaan löytäneet aivan mahtavia ja miellyttäviä ravintoloita reissujemme aikana, niin ajattelin, että myös te saattaisitte haluta niistä kuulla. Joten tästä eteenpäin, aion jakaa kanssanne uusimmat ravintolalöytömme sekä ne kestosuosikit, joihin palaamme aina kerta toisensa jälkeen!

Näitä ravintoloita ei missään nimessä voi laittaa ’terveellisiä’-kategorian tai minkään erityisruokavalion/dieetin alle, mutta näistä jokaisessa voit tehdä myös niitä parempia ja terveellisempiä valintoja niin halutessasi. Yleisesti ottaen me syömme suhteellisen terveellisesti ja monipuolisesti, mutta aina silloin tällöin on kiva herkutella ja nauttia elämästä vaikkapa tapas-lajitelman äärellä. Nämä ravintolat, joihin olemme ihastuneet tarjoavat sinulle jotain tavallisesta poikkeavaa ja erittäin herkullista, ja toivon, että pidät niistä yhtä paljon kuin mekin!

Ensimmäiseksi haluan jakaa kanssanne tämän söpön ja aivan uskomattoman ravintolan, jonka löysimme ollessamme viimeksi lomalla Benalmadenassa.

 

 

tapas1

 

 

LIME & LEMON (Local 11 Paseo Maritimo, 29630, Benalmadena, Spain)

Löysimme tämän pienen helmen selailtuamme hetken aikaa Tripadvisor, enkä yhtään ihmettele, että paikka on arvosteltu ykkössijalle! Tämä välimerellistä ja espanjalaista ruokaa tarjoava ravintola on aika pieni, mutta supersöpö ja sisustukseltaan hurmaava. Se sijaitsee kävelykadulla ennen satamaa, mutta sinun täytyy todella tietää se sinne löytääksesi, sillä paikka jää hieman toisen ravintolan taakse.

Arvostelut tästä ravintolasta ja sen ruoasta Tripadvisorissa olivat kaikki erinomaisia ja jokainen ylisti heidän ainutlaatuisuuttaan ja korkealaatuisia ruoka-aineita. Nähdessäni heidän ruokalistan, myös minä olin erittäin innoissani. Listalta löytyi paljon raikkaan ja herkullisen kuuloisia annoksia, jotka eivät olleet perinteiseen espanjalaiseen tyyliin uppopaistettuja tai tarjoiltu leipäviipaleen päällä. Mielestäni on siis hieman tylsää, mikäli lista on täynnä rasvaisia, leivitettyjä kananpaloja tai ravunpyrstöjä, jotka tarjoillaan valkoisen leivän ja sipsien kera…

Listalta löytyi myös paljon terveellisempiä vaihtoehtoja, mutta koska me saavuimme niin lähellä sulkemisaikaa, oli heiltä päässyt jo loppumaan osa raaka-aineista. Heillä oli myös vaihtoehtoja ruokarajoitteisille ja henkilökunta kertoi mielellään lisää jokaisesta annoksesta.

 

 

tapas2

tapas3

tapas4

 

 

Me kokeilimme neljää eri tapasta, emmekä mitenkään pystyneet valitsemaan suosikkia, sillä ne kaikki olivat erinomaisen hyviä. Vaikka emme pystyneet kaikkia haluamiamme vaihtoehtoja kokeilemaan tarvittavien raaka-aineiden puuttuessa, voin helposti sanoa, että täältä saat Benalmadenan parhaat tapakset. Maut ja esillepano olivat omaa luokkaansa, ja kaikki, mitä me maistoimme, oli valmistettu korkealaatuisista ja raikkaista raaka-aineista niiden omia aromeja kunnioittaen.

Olisin ehdottomasti halunnut kokeilla heidän jälkiruokiaan, mutta valitettavasti kello ei ollut puolellamme ja pieni matkalaisemme alkoi olla väsynyt. Kaikki, jotka olivat jättäneet arvostelun liittyen jälkiruokiin, ylistivät ne maasta taivaisiin. Kaikki vaihtoehdot ruokalistassa näyttivät niin kutsuvilta, että olisin varmasti valinnut Kokin makean tapas-menun, jolloin olisin päässyt maistamaan mahdollisimman montaa laatua yhdellä kertaa 😉 . Heillä oli myös kattava lista erilaisia drinkkejä, jotka oli arvosteltu myös kiitettävin arvosanoin. Noh, ensi kerralla me ryntäämme tähän ravintolaan heti lounasaikaan, jotta me ei missata yhtään mitään!

 

 

tapas5

tapas6

tapas7

 

 
Lime & Lemon-ravintolan henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelualttiita, ja kaikki annokset tuotiin pöytiin hymyn kera. Itselleni sillä on vain suuri merkitys, mikäli tarjoilija juttelee hieman enemmän (ehkä jotain muutakin kuin sen Kaikki hyvin-kysymyksen) ja huomioi ehkä ne perheen pienimmätkin. Suuren plussan annan myös ravintolan sijainnille, sillä onhan se nyt vaan ihanaa nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta merimaisemaa tuijottaen <3 . Mikäli jotain parannettavaa haluan löytää, niin toivoisin pidempiä aukioloaikoja. Lemon &Lime sulkee keittiönsä jo klo:18.00, joten ihmiset, jotka nauttivat auringosta tai eivät saa perheen pienimpiä ajoissa ylös uima-altaasta, saavat kyllä pitää kiirettä. He myös pitävät ovensa suljettuina maanantaisin, ja havaintojeni mukaan nälkäisiä ihmisiä riittää myös alkuviikosta… 😉 .

 

 
Kaikki tässä ravintolassa oli erinomaista ja me aiomme palata sinne ehdottomasti. Mikäli suunnittelet saapuvasi paikalle isommalla porukalla, suosittelen tekemään pöytävarauksen etukäteen, sillä paikasta on tullut erittäin suosittu ja siellä järjestetään myös yksityistilaisuuksia. Toivottavasti he laajentavat vielä jonain päivänä, jotta me kaikki nälkäiset hyvän ruoan rakastajat pääsemme herkuttelemaan helpommin!

❤️: Sanna

 

 

tapas8

tapas9

tapas10

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *