Pääsiäisloma kuvina: Nerja & Torrox-Costa

This blog post is available in the following languages:

Meri ja aurinkoa, rantahiekkaa ja uima-allas, paljon erinomaisen herkullista ruokaa, kylmiä juomia sekä nopeasti sulavia jäätelöannoksia, laatuaikaa perheen kanssa ja muutama nopea, mutta sitäkin hikisempi treeni. Niistä oli meidän pääsiäisloma tällä kertaa tehty. Erittäin helppoa ja rentoa olemista, sillä kaikki oli meille jo entuudestaan tuttua eikä ollut minkäänlaisia paineita kierrellä nähtävyyksiä ja tutustua paikkaan.

 

Päätimme lähteä reissuun jo päivää suunniteltua aikaisemmin, sillä näin ajomatka etelään helpottui ja lyheni, kun sen jakoi kahdelle päivällä. Samalla saimme myös mahdollisuuden tutustua hieman Jaéniin, jossa siis majoituimme yhden yön. Jaén vaikutti tuon pikaisen visiitin perusteella oikein mukavalta, symppispaikalta. Kaikki paikat toki oli pääsiäisen vuoksi suljettuja kahviloita ja ravintoloita lukuun ottamatta, mutta pääsiäisseremoniat kulkueineen siellä oli jo täydessä vauhdissa ja ihmiset iloisia. Ensifiiliksen perusteella en siellä ehkä kokonaista lomaviikkoa haluaisi viettää, mutta näin välipysäkkinä se toimi erinomaisesti.

 

Säätiedotuksen mukaan pääsiäisviikon, Semana Santan, piti olla kolea ja sateinen lähes koko Espanjassa, mutta ilmeisesti me oltiin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Vettä tuli kyllä taivaalta yöllä kerran tai kaksi ja päivä, jonka vietimme Malagassa oli pilvinen, mutta muuten me saimme kyllä nauttia ihan mukavista keleistä. Päivällä pärjäsi uikkareissa ja illan hämärtyessä sai päälle vetäistä jotain pitkähihaista. Olemme me saaneet nauttia lämpimimmistäkin pääsiäissäistä Espanjassa vietettyjen vuosien aikana, mutta ei se sää nyt niin huono ollut, kuin mihin olimme varautuneet säätiedotuksien perusteella. 

 

Meillä ei ollut viikon varalle oikeastaan mitään erityisiä suunnitelmia, joten mentiin ihan fiiliksen mukaan. Vietimme aikaa uima-altaalla (pojat menivät jopa uimaan, mutta itsehän pysyttelin mieluummin altaan reunalla), teimme hiekkakakkuja ja keräsimme simpukoita rannalla, kävimme yhtenä aamuna herkullisella aamiaisella Parador-hotellissa, tallustelimme ympäri tuttuja katuja sekä Nerjassa että Torroxin puolella, pysähdyimme jädelle tai drinksuille, kun siltä tuntui ja purimme sitä loputtomalta tuntuvaa ylimääräistä energiaa (ei omaa, Lucan!) leikkipuistoissa ja pomppulinnoissa. Pääsiäisloma oli tiivistetysti sitä kuuluisaa laatuaikaa oman perheen kesken.

 

 

Loppuun vielä pakko todeta, että Nerja on aina ihan yhtä ihana enkä malta odottaa, että pääsen sinne fiilistelemään seuraavan kerran. It’s my happy place <3 .

 

 

❤️: Sanna

 

 
P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä kirjoitukset

Miksi matkustaa perthiin: Parhaat vinkit

https://lavidafresca.com/miksi-matkustaa-perthiin-parhaat-vinkit/

Viikonloppureissu Toledoon kuvina:

https://lavidafresca.com/viikonloppureissu-toledoon-kuvina/

Se parempi Kanaria:

https://lavidafresca.com/se-parempi-kanaria/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *