Movimiento Consciente jooga- ja pilatesstudio

This blog post is available in the following languages:

 

 
Muutama postaus taaksepäin kerroin, että pääsin kokeilemaan Pilates Reformer-laiteharjoittelua Movimiento Consciente jooga- ja pilatesstudiolla täällä Majadahondassa, ja niinhän siinä sitten kävi, että jäin koukkuun kerrasta! Olo harjoituksen jälkeen oli ihan supermahtava, joten päätin aloittaa säännölliset pilatestreenit.

Kuten jo nimestä voi päätellä, tämä studio on erikoistunut pilatekseen, sekä ihan siihen tavalliseen että laiteharjoitteluun, ja joogaan. He soveltavat tunnit aina osallistujien tarpeiden ja taitojen mukaan, joten vaikka olisit raskaana tai hetki sitten synnyttänyt, löydät taatusti omia toiveitasi vastaavan tunnin. Osallistujamäärä tunneilla vaihtelee ryhmäohjauksista kolmen hengen ryhmiin ja tarjolla on myös ihan yksityistunteja. Ohjaajan kertoman mukaan harjoitusten päätavoite on vahvistaa lihaksia, lisätä voimaa, löytää se oikea hengitystekniikka, hallita omaa kehoa paremmin ja löytää parempi kontrolli mm. ryhtiin. Joten aika kokonaisvaltaista harjoittelua mielestäni! Ja mikä vielä parempaa; he pitävät kaikki tunnit tarvittaessa myös englanniksi! Mikä siis ei ole mitenkään itsestään selvyys täällä Madridissa, mutta niin täydellistä kaikille meille, joiden espanjankielentaidot eivät ole kovin kummoiset 😉 .

 

 

 

 
Joogatunteja järjestetään kolmen laisia; terapeuttista joogaa, raskaana oleville sekä Vinyasa joogaa, joka kuulemma yhdistää hengityksen ja liikkeen dynaamiseksi flowksi ja sopii sellaisille henkilöille, jotka kaipaavat vaihtelua ja haastavuutta harjoituksiin. Itselläni ei ole vielä kokemusta heidän joogatunneistaan, mutta haluan kyllä ehdottomasti kokeilla niitä!

Tämä uudehko studio sijaitsee ihan Majadahondan ytimessä ja paikalle on helppo saapua, ja parkkipaikkojakin on lähiympäristössä suht paljon. Käytössään heillä on kolme eri salia; yksi lattialla tapahtuvaan harjoitteluun ja kaksi laitepilatesta sekä yksityistunteja varten. Itse ihastuin heidän tiloihinsa, jotka ovat erittäin ilmavat, siistit ja miellyttävät. Ja koska kyseessä on uusi studio, niin kaikki laitteet ja muut tarvittavat välineet ovat edelleenkin kuin uusia. Reformer-laitteen lisäksi heiltä löytyy myös Wall unit/ torni, joka lempeästä ulkonäöstään huolimatta laittoi joka ikisen pienen lihaksen kehossani hommiin sekä Spine corrector, jolla korjataan ranka taipuisaksi ja avataan rintakehää. Nämä haluat kokeilla ehdottomasti, usko pois!

 

 

 

 
Mutta hei, haluan jakaa tätä pilates-innostustani myös teille! Kaikki blogini lukijat saa -20% listahinnoista ostaessaan kolmen kuukauden passin tunneille (voit valita joko yksi tai kaksi tuntia viikossa). Alennuksen saat mainitessasi koodin LA VIDA FRESCA ensimmäisellä kerralla . Ensimmäinen tutustumiskerta on aina ilmainen eikä se sido tai velvoita yhtään mihinkään. Joten jos haluat varata ensimmäisen tunnin tai tietää enemmän studiosta, löydät heidät netistä: www.movimientoconsciente.es tai voit myös lähettää heille viestiä email: info@movimientoconsciente.es. Instagramista heidät löytää nimellä @estudiomovimientoconsciente .

 

 
❤️: Sanna

 

 

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *