La Vida FrescaKuka minä olen

Hola! Olen 34-vuotias äiti pienelle pojalle, vaimo ihanalle miehelle, sekä health coach ja toimintaterapeutti Suomesta.

Joitakin vuosia sitten, elämäni muuttui täysin ja voisinko sanoa myös lopullisesti. Meidän ihana ja rakastettu poikamme Luca syntyi heinäkuussa 2014, ja vain puolitoista kuukautta sen jälkeen pieni perheemme muutti Helsingistä Espanjan auringon alle Madridiin. Muutto Madridiin oli jotain, mitä mieheni oli suunnitellut jo pidemmän aikaa, ja jota me aloimme suunnittelemaan yhdessä melkeinpä heti kun yhteinen taipaleemme alkoi vuonna 2011.

Muutaman Madridissa vietetyn tapahtumarikkaan vuoden jälkeen oli taas aika jatkaa matkaa ja muuttoauto suuntasi Espanjan etelärannikolle Nerjaan, Malagaan. Asuimme Nerjassa yhteensä 14 kuukautta ja nyt olemme palanneet takaisin Madridiin.

 

about-me

 

Tervetuloa siis seuraamaan minun ja meidän perheemme elämää täällä Espanjassa, unohtamatta terveyttä ja hyvinvointia. Blogissani jaan välähdyksiä meidän arkipäivän askareista, lomareissuista ja herkutteluhetkistä (koska tasapaino pitää olla 😉 ), suosikkireseptejäni, sekä vinkkejä ja ideoita siitä, miten terveys ja hyvinvointi kohtaavat lapsiperheen arjen.

Tavoitteeni on innostaa ihmisiä ja antaa uutta tietoa, ideoita tai jopa unelmia kirjoituksien, kuvien ja videoiden kautta.

Toivon, että kirjoitukseni tarjoavat sinulle hyödyllistä tietoa ja treeni-inspiraatiota sekä uusia ideoita sinun omaan terveellisempään arkeesi. Tai ehkä kirjoitukseni aurinkoisine rantakuvineen tarjoavat sinulle pienen pakohetken niinä päivinä, kun arjen harmaus ahdistaa 😉 .

Halauksin,
Sanna