Meidän reissusuunnitelmat vuodelle 2018

This blog post is available in the following languages:

 

Kuka muu haaveilee matkustamisesta ja saa puhtia siihen perusarkeen suunnitteilla olevista reissuista? Viime vuosi oli meillä matkustelun suhteen erittäin antoisa ja me käytiin monessa kauniissa paikassa ja saatiin uusia ja ihania muistoja. Eikä tämä vuosi 2018 tule olemaan yhtään sen vähäpätöisempi, sillä olemme tehneet sen varalle jo suuria suunnitelmia!

 

 

Muutaman viikon päästä me suunnataan pääsiäisreissulle Almeriaan ja loppuvuoteen on jo ostettu liput Las Palmasiin, Gran Canarialle (usko tai älä, mutten ole koskaan siellä käynyt!). Ja tottahan toki me tullaan käymään myös Suomessa ystäviä ja sukulaisia moikkaamaan. Ehkä me myös harrastetaan kotimaan matkailua eli tehdään joitain pitkiä viikonloppureissuja eri puolille Espanjaa, mutta ne nyt on sen verran helppoja järjestää, että jääköön ne sellaisiksi ex tempore-reissuiksi. Mutta tämä kyseinen reissu, josta olen enemmän kuin innoissani, tulee tapahtumaan joulukuussa…

 

 

Me lähdetään Australiaan ensi jouluksi! Wohoo, olen ihan super, superinnoissani siitä, sillä paras ystäväni asuu siellä, enkä ole häntä tai hänen perhettään nähnyt vuosiin. Me lennetään ennen joulua Perthiin, missä he siis asuvat, ja saan viettää ystäväni kanssa laatuaikaa parin viikon ajan ❤️. Ja vuoden vaihtumista me juhlistetaan Balilla!

 

 

Viimeksi me oltiin mieheni kanssa Perthissa joulukuusta 2012 tammikuuhun 2013, ja tuolta reissulta on myös kaikki tämän postauksen kuvat. Tuon kolmen viikon aikana me tehtiin useita pieniä reissuja mm. Melbourneen, Rottnest-saarelle (joka muuten on ihan uskomattoman kaunis ja oikeastaan epätodellinen paikka kaikkine harvinaisine lyhythäntäkenguruineen!), Margaret Riverille ja Denmarkiin, ja meillä oli niin mahtava reissu, että olisin ihan valmis hyppäämään koneeseen jo vaikka samoin tein. Ja tällä kertaa matkaan lähdetään pienenä perheenä ❤️.

 

Joko mainitsin, että olen ihan äärimmäisen innoissani! Minkälaisia reissusuunnitelmia teillä on täksi vuodeksi?

 

?: Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

1 Comment

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *