Meidän perheen lauantai

This blog post is available in the following languages:

 

Onko kenelläkään muulla sellainen fiilis, että tahti vaan kiihtyy mitä enemmän vuosia tulee mittariin? Päivät on ohi hujauksessa, ja silti to-do -listalla on sata ja yksi asiaa vielä odottamassa…

Itsestäni ainakin tuntuu siltä, että vuoden 2017 loppu ja tämän kuluvan vuoden alku vain vilahtivat ohitseni. Tottahan me tehtiin paljon; useampi pieni muutaman yön reissu, meillä oli paljon ystäviä ja perheenjäseniä käymässä ja töitä oli jonossa odottamassa niin paljon kuin vaan jaksoi ja kehtasi tehdä. Muistini mukaan meillä ei ollut yhtään ”normaalia” viikkoa viimeisten kahden kuukauden aikana, siis sellaisia viikkoja, jotka eivät pitäneet sisällään mitään erityisiä asioita, jotka vaativat aikatauluttamista ja suunnittelua. Ja ei, en missään nimessä valita, sillä näiden viikkojen aikana tapahtui paljon ihania ja ikimuistoisia asioita, mutta miten hyvältä voikaan tuntua taas se perusarki ☺️.

 

 

Yksi asia, joka perusarkeemme ja –viikkoon normaalisti kuuluu, on perhelauantait. Ei töitä, ei siivousta tai pyykinpesua, eikä edes ruokaostosten tekoa. Tuo päivä on pyhitetty perheen yhdessä olemiselle ja tekemiselle, ilman kiirettä tai sen suurempia suunnitelmia.

Yleensä siihen kuuluu ainakin hidas aamu, kahvittelua lähikuppiloissa, karkkipäivänamien ostosreissu ja puuhastelua joko leikkipuistossa tai rannalla. Viime lauantaina pystyimme taas viimein viettämään koko päivän yhdessä, ja se todella tuntui täydelliseltä perhelauantailta ❤️.

 

 

Heti aamusta suuntasimme Parador-hotelliin aamupalalle, koska poikamme oli sitä jo pidemmän aikaa pyytänyt. Kaikki tämän postauksen kuvat on myös siellä otettu. Ymmärrän hyvin hänen innokkuuden tätä kyseistä paikkaa kohtaan, sillä heiltä saa varmasti kaupungin parhaimman aamupalan eikä sinun edes tarvitse yöpyä tässä hotellissa, voidaksesi siitä nauttia. Kaikki on tuoretta ja juuri valmistettua, ja buffetin valikoima on niin kattava, että jokainen löytää sieltä ihan varmasti omat suosikkinsa. Kahvi tuodaan suoraan pöytään, ja spesiaalimpia hetkiä varten löytyy myös kuohujuomaa. Ja mainittakoon vielä näköala, joka heidän aamupalaterassiltaan aukeaa: se on ihan jostain toisesta maailmasta, kerrassaan henkeäsalpaavan kaunis ❤️.

 

 

Käytiin me myös päikkäreiden jälkeen purkamassa energiaa läheisessä lasten sisäleikkipaikassa, ja noiden muutaman hikisen tunnin jälkeen, me kaikki oltiin ihan valmiita ulkoistettuun päivälliseen. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, ei lauantaisin tehdä kotihommia, joten myös minut oli vapautettu kokin hommista 😉 . Joka tapauksessa, tämä lauantai toimi hyvänä muistuttajana siitä, miten tärkeää on aina silloin tällöin hidastaa hieman vauhtia ja vaan olla. Nauttia niistä arjen pienistä asioista ja laatuajasta perheen kanssa ❤️.

 

Ihanaa alkanutta viikkoa just sulle,
Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

2 Comments

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *