Los Angeles de San Rafael: Jotain hieman erilaista Segoviassa

This blog post is available in the following languages:

Haluaisitko kokea jotain hieman erilaista Madridin reissusi aikana? Tykkäätkö vesiurheilusta, ulkoilma-aktiviteeteista, golfista tai ihan vaan vaikka makoilusta auringon alla järven rannalla? Mikäli vastauksesi on kyllä johonkin edellä olevista, on Segovissa sijaitseva Los Angeles de San Rafael ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Madridista pelipaikoille pääset alle tunnissa, joten senkin puolesta voit tehdä sinne vaikka päiväreissun, jos yöpyminen siellä ei huvita.

Kesäloman alussa teimme perheemme kesken juurikin päiväreissun Los Angeles de San Rafaeliin ja se oli todellakin jotain erilaista ja viihdyttävää kaikkine aktiviteettimahdollisuuksineen, allasalueineen, ravintoloineen, golfkenttineen ja hotelleineen. Ja kaikki keskellä luontoa ja kauniin järven rannalla. Mieheni on käynyt golfaamassa siellä useamman kerran, mutta meille muille tämä oli ensivisiitti. Poikamme on suuri hotellifani ja nauttii jostain syystä ihan älyttömän paljon hotelliaamupaloista, joten päätimme tehdä kyseiseen paikkaan vielä toisen reissun ja tällä kertaa vähän pidemmän kaavan mukaan.

Yövyimme Sport Nayade- hotellissa, mikä oli aika helppo valinta ihan sen keskeisen sijainnin ja keskellä viikkoa olleen kohtuu hintaisen hotelliyön perusteella. Hotelli alkaa kyllä olla jo aika elämää nähnyt ja sen huomasi ihan pinnoissa ja kalusteissa, mutta huone oli oikein siisti ja ajoi erinomaisesti asiansa tuon yön ajan. Hotellin henkilökunta oli oikein mukavaa sekä palvelualtista ja he huomioivat kivasti myös tuota perheen pienintä. Hotelliyön hintaan kuului myös allasalueiden käyttöoikeus (altaille voi siis tulla kuka tahansa maksua vastaan, niin kuin me teimme ensimmäisellä kerralla) ja Luca sai toivomansa hotelliaamiaisen, joka maistui kyllä erinomaisesti myös meille muille 😉 .

Ensimmäisellä visiitillä me vuokrasimme polkuveneen liukumäellä ja lähdimme polkemaan järvelle ilman sen suurempia suunnitelmia. Ihan superhauskaa hommaa koko perheelle ja Luca pääsi laskemaan lukemattomia kertoja liukumäkeä järveen. Mutta pienenä vinkkinä voisin sanoa, että älä tee jalkatreeniä ennen venereissua, sen verran hapottavaa ja hikistä hommaa se oli ainakin vastatuuleen polkiessa.

Toisella kerralla Luca valitsi aktiviteetiksi vesiesteradan, joka oli herättänyt jo ensimmäisellä kerralla pienen miehen huomion. Rata oli ihan mieletön hitti ja pojat pääsivät kiipeilemään, hyppimään, tasapainoilemaan ja laskemaan ihan omassa rauhassa, sillä tuon tunnin aikana radalla ei ollut muita. Kovin paljon nuoremman kanssa en radalle lähtisi temppuilemaan, sillä hommaan tarvittiin aika paljon ihan fyysistä lihasvoimaa sekä ketteryyttä. Mutta siis erittäin hauskaa puuhaa ja kävi ihan treenistä!

Kaiken kaikkiaan erittäin kiva ja suositeltava kohde siis kaikille, jotka tykkäävät ulkoilma-aktiviteeteista, uimisesta sekä vesiurheilusta ja jotka haluavat päästä purkamaan ylimääräistä energiaa ystävien ja perheen kesken. Tee päiväretki tai jää myös yöksi, Los Angeles de San Rafael näyttää taatusti ihan uuden puolen Segoviasta myös sinulle!

❤️: Sanna

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Rantaelämää Madridissa: Playa Virgen de la Nueva

https://lavidafresca.com/rantaelamaa-madridissa-playa-virgen-de-la-nueva/

Se parempi Kanaria:

https://lavidafresca.com/se-parempi-kanaria/

Rannalle Valenciaan:

https://lavidafresca.com/rannalle-valenciaan/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *