Kevät saapui Madridiin

This blog post is available in the following languages:

 

Tiedätkö sen fiiliksen, kun aurinko alkaa talven jälkeen oikeasti lämmittää iholla? Ihan parasta! Ilmeisesti joku korkeampi taho oli kuullut kaikki ne joulu- ja tammikuun aikana esitetyt toiveet lämpimämmistä säistä (en taatusti ole ollut ainoa, joka on kironnut kylmiä ja sateisia talvisäitä!), sillä kevät saapui Madridiin tänä vuonna tosi ajoissa. En tunnetusti siis ole yhtään talvi-ihminen, joten hypin täällä voitontansseja superiloisena. Rakastan yli kaiken auringonpaistetta ja lämpöä, kukkivia puita ja heräävää luontoa. Iloisia ihmisiä, jotka ovat tulleet esiin kodeistaan lisääntyneen valon myötä sekä kevyempää vaatetusta. Kahviloita, jotka ilman lämmetessä ovat tuoneet terassikalusteet ulos. Ylipäänsä tätä keväistä fiilistä.

 

 

Ja miltä se sää siis täällä näyttää tällä hetkellä? Helmikuussa päivälämpötilat nousivat jopa +20C°, vaikkakin yölämpötilat huitelivat vain jossain muutamassa asteessa. Vettä taisi tulla ihan hetken aikaa päivänä tai kahtena, mikä on aika normaalista poikkeavaa. Yleensä helmikuu on vielä ihan selkeästi talvikuukausi, joka siis tarkoittaa koleaa säätä ja vesisadetta suurimman osan ajasta, ehkä muutamia lämpimämpiä päiviä. Ja nyt maaliskuussa sama sää sen kuin jatkuu: Lämpötilat ovat nousseet jo yli kahdenkymmenen päivisin, mikä tuntuu jo tosi kivalta, etenkin sellaisina päivinä kun ei tuule yhtään.

 

 

Minusta tuntuu, että koko meidän perhe on ottanut nämä lämpimät kevätsäät erittäin suurella innolla vastaan ja me olemmekin viettäneet tosi paljon aikaa ulkosalla nauttien luonnon vehreydestä ja niistä ihanaakin ihanimmista mantelipuista, joiden kukinta-aika on nyt ollut hehkeimmillään. Poikamme myös oppi joitakin viikkoja takaperin pyöräilemään ilman apupyöriä (aikaisemmin niiden pois ottamiseen ei ole löytynyt minkäänlaista kiinnostusta…), joten koulun jälkeen iltapäiviksi ei ole kauheasti tarvinnut kehitellä ohjelmaa.

Niinä päivinä, kun emme ole jaksaneet lähteä puistoihin tai kaupungille pyörimään, on kevään tulosta nautittu omalla terassilla puuhastellen: grillailu ja saippuakuplien puhaltelu ovat olleet aika pop! Miten siistiä oikeasti on, kun voit hengailla omalla terassilla t-paitaan pukeutuneena maaliskuussa auringon lämmöstä nauttien? Rakastan, ehdottomasti!

 

💛: Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Parhaat nähtävyydet Madridiin osa I: Liikkuminen, nähtävyydet &päiväreissut:
https://lavidafresca.com/parhaat-vinkit-madridiin-osa-1-liikkuminen-nahtavyydet-paivareissut/

Parhaat vinkit Madridiin osa II: Ruokailu, kattoterassit & shoppaileminen:
https://lavidafresca.com/parhaat-vinkit-madridiin-osa-2-ruokailu-kattoterassit-shoppaileminen/

Suomalainen rantautui Espanjaan:
https://lavidafresca.com/suomalainen-rantautui-espanjaan/

2 Comments

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *