Kesän 2018 viimeinen reissu: Torrox-Costa & Nerja

This blog post is available in the following languages:

 

Tämä kulunut kesä 2018 on ollut täynnä ihan mahtavia sekä lyhyempiä että pidempiä reissuja, osa ihan suunniteltuja ja loput sitten ex tempore-päähänpistoja, eikä tämä viimeisin Torrox-Costalle ja Nerjaan kyllä hävinnyt yhtään edellisille. Kohde oli ns. helppo valinta, sillä muutostamme Nerjasta Madridiin on kulunut vain viisi kuukautta (vai onko se sittenkin JO viisi kuukautta…) ja oli kiva ajatus päättää tämä kesä jossain meille tärkeässä ja mieluisassa paikassa. Ja miten helppoa onkaan lähteä lomalle paikkaan, jonka tunnet paremmin kuin omat taskusi! Ei tarvitse vaivata päätä tai käyttää aikaa hyvien ravintoloiden tai ruokakauppojen, parhaiden rantojen tai leikkipuistojen etsimiseen, Nerjassa kun meillä on jo ne omat suosikit.

 

 

Vuokrasimme tällä kertaa asunnon Olée Nerja Holiday Rentals by Fuerte Group: n kautta, joka kulki ennen nimellä Fuerte Calaceite (tästä linkistä lisätietoa asunnosta). Asunto sijaitsi Torrox-Costalta, mistä on vain 5 minuutin ajomatka sekä Nerjaan että Torroxiin. Päädyimme tähän ratkaisuun ihan niinkin yksinkertaisesta syystä, että ollaan vuokrattu sieltä asunto myös muutama vuosi taaksepäin ja he sattuivat lähettämään hyvän tarjouksen loppukesän vapaana olevista asunnoista juuri oikeaan aikaan (mainonnan uhrit ?).

Asunto oli periaatteessa ihan kopio siitä aiemmin vuokratusta; Skandinaaviseen tyyliin sisutetut kaksi makuuhuonetta, tilava olohuone/ ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta, täysin varusteltu keittiö (jossa myös astianpesukone, pyykinpesukone sekä kuivausrumpu) sekä iso terassi merinäköalalla. Jota muuten RAKASTAN! Ihan huippua herätä niin, että näet meren suoraan sängystä aamulla herätessäsi, voit syödä aamu- ja välipalan merta ihaillen ja päättää illan terassilla istuen meren pauhua kuunnellen ❤️. Asuntojen vuokraan kuuluu myös ulkouima-altaiden ja auringonottoalueiden käyttöoikeus, ja rantakin löytyy ihan tien toiselta puolelta.

 

 

Meidän lomapäivät oli tehty auringosta, uimisesta, hyvästä ruoasta, leikkipuistoista, pitkistä kävelyretkistä vanhoilla kotikulmilla ja siitä hyvästä fiiliksestä, että oltiin käymässä Nerjassa. Oli myös tosi ihanaa nähdä, miten superinnoissaan myös poikamme oli, kun pääsi taas kaikkiin tuttuihin paikkoihin, jotka hän tunnisti. Burriana-ranta oli hänen pakko-päästä-käymään-siellä- kohteensa, joten vietettiin muutama aamupäivä tuolla rannalla ja yksi aamu Vilches-nimisellä rannalla, joka sijaitsi tosi lähellä meidän lomakämppää. Ranta oli aamusta muutamaa ihmistä lukuun ottamatta ihan tyhjä, joten saatiin nauttia melkeinpä yksityisrannasta monta tuntia!

 

 

Jos minun pitäisi nimetä vain yksi loman kohokohdista, olisi se varmasti aamiainen Parador- hotellissa. Kyseinen hotelli tarjoaa heittämällä Nerjan parhaimman aamupalan eikä sinun edes tarvitse yöpyä tässä hotellissa, voidaksesi siitä nauttia. Kaikki on tuoretta ja juuri valmistettua, ja buffetin valikoima on niin kattava, että jokainen löytää sieltä ihan varmasti omat suosikkinsa. Kahvi tuodaan suoraan pöytään, ja spesiaalimpia hetkiä varten löytyy kuohujuomaa. Nykyisin tiskin takaa löytyy myös kokki, joka valmistaa munakkaat sun muut lämpimät vaihtoehdot toiveiden mukaisesti. Ja aamupalaterassin näköalaa tietenkään unohtamatta, se on kerrassaan hurmaava ja ihan jostain toisesta maailmasta ❤️. Tämä oli ehkä sitten se minun pakko-päästä-käymään-kohde.

 

 

Tiivistetysti tämä reissu oli siis kaikessa ihanuudessaan täydellinen lopetus tällä kesälle. Ei kiirettä tai mitään sen suurempia suunnitelmia, ainoastaan paljon laatuaikaa perheen kanssa paikassa, jolla tulee aina olemaan spesiaalimerkityksensä meille. Nyt kuitenkin taas muutama viikko ihan sitä normiarkea töineen ja kouluineen Madridissa, ennen kuin on taas aika pakata laukut!

Ps. Ihan vaan vinkkivitosena ja nippelitietona kaikille teille, että Torrox-Costan on sanottu olevan Euroopan paras lomakohde mihin tahansa aikaan vuodesta, sillä tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ilmasto siellä on ideaalein. Maantieteellisen sijaintinsa ansiosta lämpötilat ovat leutoja ja miellyttäviä sekä kesällä että talvella, joten miksipä et suuntaisi sinne, jos seuraava lomakohde on vielä mietinnässä ?.

 

❤️: Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Tervetuloa Nerjaan! Hyödyllistä tietoa ja parhaat vinkit Nerjaan:
https://lavidafresca.com/tervetuloa-nerjaan-hyodyllista-tietoa-ja-parhaat-vinkit-nerjaan/

4 vuotta onnellista eloa Espanjassa:
https://lavidafresca.com/4-vuotta-onnellista-eloa-espanjassa/

Näin löydät parhaat ravintolat Espanjassa:
https://lavidafresca.com/nain-loydat-parhaat-ravintolat-espanjassa/

 Booking.com

 

3 Comments

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *