Kesä on täällä!

This blog post is available in the following languages:

Niin se tämänkin vuoden ensimmäinen puolisko hurahti ihan hujauksessa ja meidän taloyhtiön uima-allasalue avattiin viimein viime lauantaina. Tätä meidän juniori on siis odottanut kuin kuuta nousevaa ja tähän on laskettua päiviä ja öitä jo ties kuinka kauan. Moni ehtikin jo Instagramin puolella ihmetellä, että miksi se avattiin vasta nyt, kun säät ovat olleet kovin kesäiset jo ties kuinka kauan. Suurin syy tähän lienee se, että lapsilla on koulua vielä tämän viikon, joten eipä siellä kovin moni muu olisi todennäköisesti ollut meidän lisäksemme pulikoimassa ennen tätä. Taloyhtiön päätös siis, ettei tarvitse turhaan maksaa allasvahdille tyhjän panttina olemisesta 😉 .

Lucalla alkaa siis kesäloma tulevana perjantaina eikä hänelle ole suunniteltu tälle kesälle minkään laisia kesäleirejä tai -kerhoja vaan hän tulee olemaan koko kesän kanssani kotona. Tai siis ei me varmasti vain kotona nyhjötetä ja tuo allasalue tulee olemaan paljon käytössä. Ilmiantakaa itsenne siis kaikki te lapselliset, jotka olette Madridissa kesän aikana, niin keksitään jotain kivaa! Luca pääsee kyllä onneksi heti ensi viikolla reissuun isänsä kanssa, kun pojat suuntaavat kohti etelärannikkoa ja minulle tulee kylään tänne meille rakkaita ystäviä Suomesta.

Kesälle meillä ei ole oikeastaan sen suurempia reissusuunnitelmia lukuun ottamatta viikon mittaista Suomi-reissua elokuussa. Mieheni pitää heinäkuussa muutaman viikon kesäloman ja tuolloin ajattelimme keskittyä Madridiin ja sen lähialueisiin. Täällä kun riittää tekemistä ja näkemistä siitäkin huolimatta, että ollaan täällä jo monta vuotta asuttu. Ja tottahan toki muutama huvipuisto ja vesipuistokin pitää aikatauluttaa noihin viikkoihin, niistä on puhuttu viime syksystä lähtien!

Tällaiset pikakuulumiset tällä kertaa, mitä sinulla on kesän varalle suunnitteilla? Jäätkö lomalle jo juhannuksesta vai säästeletkö lomia loppukesään?

❤️: Sanna

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Parhaat vinkit Madridiin osa 1: Liikkuminen, nähtävyydet & päiväreissut:

https://lavidafresca.com/parhaat-vinkit-madridiin-osa-1-liikkuminen-nahtavyydet-paivareissut/

Parhaat vinkit Madridiin osa 2: Ruokailu, kattoterassit & shoppaileminen:

https://lavidafresca.com/parhaat-vinkit-madridiin-osa-2-ruokailu-kattoterassit-shoppaileminen/

Hotellivinkki Madridiin matkaaville: Only YOU Hotel Atocha: https://lavidafresca.com/hotellivinkki-madridiin-matkaaville-only-you-hotel-atocha/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *