Joululoma Thaimaassa: Phuket Airport Hotel & Villa Dinadi 2

This blog post is available in the following languages:

Meidän Thaimaan joululoman aikana sain tosi paljon viestejä ja kysymyksiä liittyen hotelleihin ja villaan, joissa majoituimme noiden viikkojen aikana. Kokosin siis muutamaan seuraavaan julkaisuun kaiken mielestäni oleellisen noista majoituskohteista, toivottavasti niistä löytyy nyt kaikkien kysymyksiin vastaukset!

Koska mieheni oli ollut tapansa mukaan kauaskatseinen ja tiesi, että meillä oli jo paljon matkustustunteja sekä -kilometrejä tässä kohtaa takana, tehtiin meidän reissun ensimmäinen pysähdys Phuket Airport -hotelliin. Tämä kyseinen hotelli sijaitsee siis aivan lentokentän kupeessa (periaatteessa ihan kävelymatka, mutta mieluummin hyppäät auton kyytiin lapsen ja kaikkien laukkujen kanssa) ja hotellin palveluihin kuuluu ilmainen kentältä nouto sekä sinne kuljetus, kunhan vaan asiasta sopii etukäteen. Erittäin mukava lisäpalvelu!

Hotelli ei ollut mikään suuren suuri (kuten lentokenttähotellin yleensä tuppaavat olemaan), vaan erittäin miellyttävä 20 huoneen kokonaisuus ja tästä syystä palvelu oli tosi henkilökohtaista. Lauseeseen ympättynä tuo hotelli oli varustettu ystävällisellä ja avuliaalla henkilökunnalla, puhtailla, tilavilla ja mukavilla huoneilla, kivalla uima-altaalla sekä aamiaisella (lisämaksu), josta löytyi useampia aamupalavaihtoehtoja. Ehdottomasti hintansa väärti ja suosittelemisen arvoinen yöpymispaikka kaikille, jotka etsivät hotellia ennen kuin jatkavat matkaansa muualle.

Tuon yhden hotelliyön jälkeen, meitä oli odottamassa vuokra-auto, jolla hurautimme Nai Harn Beachille. Tuolla saaren toisessa päässä vastassa oli varsin hurmaava yksityinen villa nimeltään Villa Dinadi 2 omine uima-altaineen ja kera kaiken, mitä saatoimme vaan toivoa seuraavan viikon majoitukseltamme. Kyseessä oli siis yksityisomisteinen asunto, jota käytiin siivoamassa kolmen päivän välein ja omistajankin tapasimme muutamaan otteeseen.

Villa oli kaiken kaikkiaan tosi tilava: olohuoneessa oli ruokailutilan lisäksi oleskelutila, makuuhuoneita juuri sopivasti kaksi ja samaten kylppäreitä. Pesukone löytyi omasta erillisestä tilastaan pihan puolelta. Terassi ja puutarha oli laitettu kauniisti, uima-altaalle paistoi aurinko suurimman osan päivästä, mikä sopi meille ja erityisesti meidän vesipedollemme enemmän kuin hyvin. Nai Harn -rannalle oli ihan lyhyt ajomatka ja kävelyetäisyydellä oli ravintoloita ja kahviloita (erityisen kivoja aamupalapaikkoja muuten ja tarjolla oli muutakin kuin perinteisiä thaimaalaisia aamupaloja!), joten villa toimi erinomaisesti näin perhelomalla.

Tässä siis nuo kaksi ensimmäistä Instagramin puolella usein vilahtanutta majoituskohdetta. Seuraavassa julkaisussa sitten vielä se viimeinen 🙂 .

❤️: Sanna

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *