Joululoma Thaimaassa osa 2: The Gallery Hotel Nai Harn

This blog post is available in the following languages:

Vaikka me aikuiset rakastimmekin villaelämää ja yksityistä uima-allasta, kuuluu perheeseemme yksi pieni hotelliaamupalojen ylin ystävä. Ja tällä kertaa en puhu itsestäni, vaikken minäkään hotelliaamiaisesta kieltäydy! Heti samoin tein, kun tästä reissusta kerrottiin Lucalle, alkoi hän puhua hotelliaamupalasta, joten olihan meidän majoituttava myös hotelliin ihan kunnolla.

Mieheni oli valinnut meille uuden karhean hotellin nimeltään The Gallery Hotel Nai Harn, joka sijaitsi nimensä mukaisesti Nai Harn -rannan tuntumassa ja aivan Nai Harn -järven kupeessa. Mikäli oikein ymmärsin, niin kaikista tämän neljän tähden hotellin huoneista oli (edes jonkinlaiset) näkymät uima-altaalle ja ainakin meidän huone oli erittäin mukava, riittävän tilava kolmelle ja hyvin varusteltu. Hotellissa oli erittäin suurikokoisten ulkouima-altaiden lisäksi kuntosali, lasten leikkihuone (joka muuten viihdytti yllättävän hyvin myös jo tuota meidän yli viisivuotiasta) ja ystävällinen henkilökunta vastaamassa kysymyksiin ja auttamassa 24/7. Jos jotain negatiivista nyt yritän hotellista keksiä, niin auringonottotuoleja allasalueella oli tosi vähän suhteessa huoneiden määrään. Ottaen huomioon, että hotelli on vasta juuri avattu ja tilaa altailla kyllä on, niin eiköhän sekin asia tule vielä nopeasti muuttumaan, kun high-season lähtee kunnolla käyntiin.

Ihan hotellin läheisyydessä oli useampi kahvila-ravintola, joita hyödynsimmekin usein lounasaikaan. Aamiaisen söimme hotellilla, joka koostui buffet-tyyppisestä tarjonnasta (thai-ruokaa lähinnä sekä hedelmiä). Tämän lisäksi jokainen sai valita listalta yhden annoksen (amerikkalainen aamupala nakkeineen, munineen ja pekoneineen, kasvisvaihtoehto munakkaineen, täytetty croissant tai kinkku-juustotoasti), joka valmistettiin keittiössä. Hotellin ravintolaa emme muuten testanneet, sillä illalla söimme aina jossain rannan ravintoloista.

Ehdottomasti siis suosittelun arvoinen hotelli, mikäli etsit hyvin varusteltua hotellia kävelymatkan päässä rannasta sekä kahviloista, ravintoloista ja erilaisista kauneus- ja hierontasalongeista.

❤️: Sanna

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *