Isoja uutisia

This blog post is available in the following languages:

 

Neljätoista kuukautta sitten pakkasimme tavarat muuttoautoon ja muutimme tähän kauniiseen paikkaan nimeltään Nerja. Me ostettiin asunto, löydettiin kiva päivähoitopaikka pojallemme (espanjankielinen ja yksityinen, tästä on tullut paljon kyselyitä), asetuttiin aloillemme ja aloimme elää ihan sitä perusarkea täällä rannikolla.

Emme siis ole vain lomailleet reilua vuotta, vaikka se epäilyttävästi on siltä voinutkin sosiaalisen median kautta näyttää ?. Itselleni palkkasin yksityisopettajan opettamaan espanjaa (hän on muuten ollut ihan mahtava, erittäin ammattitaitoinen ja kärsivällisin ihminen, jonka olen koskaan tavannut! En tunne olevani enää ihan niin toivoton tapaus, kiitos siitä kuuluu Analle ?), tutustuin ihaniin ihmisiin, joita saan tänä päivänä kutsua ystävikseni ja rakastuin Nerjaan päivä päivältä aina vaan enemmän.

Mutta nyt on aika jättää hyvästit ja jatkaa eteenpäin!

 

 

Kyllä, me muutetaan jälleen! Eikä siis ihan mihin tahansa paikkaan, vaan takaisin Madridiin. Ja ollakseni hieman tarkempi, takaisin tuttuun ja turvalliseen Majadahondaan, jossa asuttiin kaksi ja puoli vuotta ennen Nerjaan muuttoa ❤️.

Muutama viikko sitten mieheni löysi meille meidän toiveet täyttävän, ihanan asunnon hyvin läheltä entistä kotiamme, ja tilaisuuteen oli tartuttava. Vaikka asiaa on suunniteltu pitkään, niin nyt sitten yhtäkkiä kaikki tapahtuu ihan supernopeasti enkä pysty edes sanoin kuvailemaan, miten innoissani taas olen!

 

 

Ja ei, ajatus paluumuutosta takaisin Madridiin ei ollut mikään hetkellinen päähänpisto. Olimme pitkään puhuneet mahdollisuudesta asua hetki rannikolla ja kun tilaisuus siihen tuli, emme miettineet kahta kertaa. Mutta mitä kauemmin olemme asuneet pois rakkaasta Madridista tai paremmin sanottuna Majadahondasta, sitä kirkkaammaksi ajatukset ovat selkiytyneet liittyen meidän tulevaisuuteen ja paikasta, jossa meidän on hyvä olla.

Meidän perheen on hyvä elää turvallista lähiöelämää parinkymmenen minuutin päässä suurkaupungin keskustan sykkeestä ja alkaa rakentaa elämäämme siellä. Elämä Nerjassa on ollut antoisaa ja ikimuistoista, ja me ollaan koettu paljon ihania asioita (ja myös niitä ei niin ihania asioita, kuten ongelmia remppavaiheessa ja sadevesien tuloa sisälle asuntoon yms.), mutta tästä eteenpäin Nerja olkoon taas kohde rentouttaville lomahetkille. Nerjalla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämissämme ja se tulee kyllä pysymään mukana elämässämme ❤️.

En ole ehkä edes ihan täysin vielä ymmärtänyt kaikkea tapahtunutta tai mitä on vielä edessä, mutta tällä hetkellä päällimmäisenä fiiliksenä on suunnaton kiitollisuus ja onnellisuus ❤️. Ja varmasti ne, jotka seuraavat minua Instagramissa, pääsevät kurkistamaan hyvin nopeasti mm. Insta Storiesin kautta ja näkemään miltä elämämme taas näyttää ihanassa Majadahondassa. ☺️

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

1 Comment

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *