Hyvästit tarkoittavat aina jonkin uuden seikkailun alkua

This blog post is available in the following languages:

Voisin kirjoittaa tämän julkaisun täyteen erilaisia latteuksia, kuten ’Kaikki hyvä loppuu aikanaan’ tai ’Vanhan loppu on uuden alku’, mutta se olisi ihan supertylsää ja kaikkien ajanhukkaa. Tämä blogi on ollut iso osa minun ja meidän elämäämme jo useamman vuoden ajan ja se on tuonut mukanaan ihan mielettömiä mahdollisuuksia, uskomattomia, mielenkiintoisia ja inspiroivia ihmisiä sekä yhteistyöjuttuja. Osa näistä tulee jatkamaan kanssani tulevaisuudessakin, mutta nyt on tullut aika jättää hyvästit La Vida Fresca -blogille.

Ja mikä sitten on muuttunut? No ihan päällimmäisenä mielessä pyörii tuleva perheenlisäys. Meille siis odotetaan pikkusisarusta saapuvaksi alkukesästä, kuten moni teistä on jo varmasti Instagramin puolella huomannut. En halua, että blogin päivittämisestä tulisi stressaavaa tai pakkopullaa, jos ja kun uusi tulokas ja elämäntilanne vievät enemmän sitä ”omaa aikaa”, jonka olen voinut aiemmin huoletta blogiin käyttää. Toisekseen ne niin kutsutut oikeat työt, ne jotka kasvattavat myös pankkitilin saldoa, vievät nykyisin huomattavasti enemmän aikaani, kuin muutama vuosi takaperin enkä pysty antamaan blogille niin paljon aikaa ja ajatuksia, kuin ehkä toivoisin ja haluaisin. Blogi on aina antanut minulle enemmän kuin ottanut ja haluan jättää sille hyvästit vielä, kun fiilikset sen suhteen on hyvät.

Kiitos siis kaikille teille, jotka olette blogini matkassa näiden vuosien aikana kulkeneet. Arvostan ihan aidon oikeasti kaikkea sitä tukea ja kannustusta, mitä olen teiltä saanut, joka ikistä kommenttia ja minulle lähetettyä viestiä. Jatkossa tulen päivittämään meidän kuulumisia ja varmasti viimeisimpiä reseptikokeiluitani Instagramiin, joten toivottavasti jatketaan viestittelyä siellä. Instagram -tili tulee pysymään samana, mutta käyttäjänimi vaihtuu lähipäivinä, jotta vältytään turhilta väärinymmärryksiltä.

Ihanaa vuoden jatkoa kaikille,

Sanna

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *