Ambronite – suomalainen juotava ateriaratkaisu

This blog post is available in the following languages:

 

Mikä ihmeen Ambronite?

• Suomalainen juotava ateriaratkaisu
• Sopii erinomaisesti herkkävatsaisille
• Valmistettu 100%:sti oikeista, aidoista raaka-aineista
• Sisältää ihmiskeholle kaikki 29 välttämätöntä vitamiinia ja hivenainetta
• Kuiturikas eli tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia
• Tuote on täysin maidoton, laktoositon, säilöntäaineeton ja GMO-vapaa.
• Ambronite on ei myöskään sisällä vehnää, ruista, tai ohraa ja se sopii hyvin myös vegaaneille

 

 

Itselleni Ambronite on tuttu jo useamman vuoden takaa, mutta nyt löysin sen uudestaan ja olen aivan myyty. Mieheni osallistui joukkorahoitukseen Ambroniten alkutaipaleella kolme-neljä vuotta sitten ja saimme tuolloin juomajauhetta testattavaksi. Ja jos nyt ihan rehellinen olen, niin juoman maku ei tuolloin iskenyt itselleni lainkaan ja unohdin sen ihan täysin.

Ambroniten pojat kuitenkin jaksoivat uskoa tuotteeseensa ja työstivät ahkerasti niin sen sisältöä kuin makuakin. He halusivat luoda tuotteen, joka sisältää proteiineja, hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, rasvoja sekä terveellisiä kuituja optimaalisessa suhteessa, joiden avulla nälkä pysyy poissa tuntien ajan. Ei siis mitään perusateriankorviketta, joka sisältää ties mitä ainesosia, vaan tavoitteena oli aidoista raaka-aineista valmistettu, kehoa oikeasti ravitseva tuote. Ja vitsit, miten hyvin he ovat siinä onnistuneet!

 

 

Ambronite on vilahdellut sosiaalisessa mediassa viime aikoina aika suuressakin määrin, ja siitä itsekin sain varmaan kimmokkeen antaa sille uuden mahdollisuuden. Noin yleisesti ottaen suhtaudun tosi varauksella kaikkiin ateriankorvikkeisiin, sillä tykkään syödä puhtaasti ja hyvin jo oikuttelevan vatsani vuoksi, joka ei yleensä tykkää useimmissa vastaavanlaisissa tuotteissa käytetyistä makeutus- ja lisäaineista.

Onneksi annoin Ambronitelle vielä mahdollisuuden, sillä nyt olen aivan koukussa! Tuote ei maistu liian ”vihreälle” vaan maku on itseasiassa tosi miellyttävä (etenkin, kun pidät mielessä kaikki jauheen sisältämät vihreät ainesosat 😉 ), sen valmistus tapahtuu kädenkäänteessä ja oikeastaan ihan missä tahansa, juoman jälkeen energiatasot on huipussa ja virtaa riittää vaikka kuinka kauan. Ja mikä parasta, Ambroniten jälkeen olo on erittäin hyvä ja pirteä, eikä vatsallakaan ole mitään vastaansanomista!

 

Kokeile nyt Ambronitea!

Koodilla "lavidafresca" 25%:n lisäalennus!
Tilaa

 

Mikäli haluat itse kokeilla (ja todeta), että nämä ylistyssanat eivät ole pelkkää sanahelinää, on sinulla nyt loistava mahdollisuus tehdä se alennettuun hintaan, koska koodilla ”lavidafresca saat vielä 25%:n lisäalennuksen! Eikä tässä vielä kaikki! Nyt lukijoillani on mahdollisuus tilata kokeilupakkaus + shaker erikoishintaan!

 

Tutustumaan ja tilaamaan pääset tästä.

 

Jotain myös kertoo Ambroniten porukan uskosta omaan tuotteeseen, sillä he antavat sille 110% rahat takaisin -takuun. Kyllä, eli jos ei miellytä, niin he eivät ainoastaan palauta rahojasi, vaan maksavat sinulle 10% ekstraa!

 

 

?: Sanna

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

3 Comments

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *