Alkuvuoden TOP 5 suosituinta reseptiä

This blog post is available in the following languages:

Vuodenvaihteessa kysyin teiltä, että mitä haluaisitte nähdä blogissa enemmän vuonna 2019 ja kaksi aihetta sai ehdottomasti eniten ääniä: Meidän elämää ja menoa Espanjassa sekä reseptejä. Näitä siis olen yrittänyt parhaani mukaan jakaa ja ilmeisen tyytyväisiä olette palautteen perusteella olleet. Kiitos siis ihan joka ikiselle teille, jotka käytte blogiani lukemassa <3 .

Blogi lomailee heinäkuun ajan, mutta sitä ennen haluan jakaa kanssanne alkuvuoden viisi suosituinta reseptiä. Suosituinta ihan siis sillä perusteella, että mitä on tilastojen mukaan käyty eniten lukemassa 😉 . Kaikki näyttäisivät olevan helppoja ja herkullisia koko perheen suosikkireseptejä ja mahtuupa mukaan myös yksi kestosuosikki jo vuosien takaa.

Proteiinipitoinen marjapiirakka:

Aloitetaan siitä kestosuosikista, joka vuosi toisensa perään nousee Top 5:een eli Proteiinipitoisesta marjapiirakasta. Rahkapiirakka on ainakin oman lapsuuteni klassikkoleivonnainen, mutta valitettavasti se ei ole ravitsemuksellisesti sieltä terveellisemmästä päästä. Tämä versio puolestaan on terveellinen, täynnä proteiinia ja vieläpä erittäin herkullisen makuista. Se ei myöskään sisällä öljyjä tai valkoista sokeria, ja voit valmistaa sen tarvittaessa gluteenittomista raaka-aineista!

Ohjeeseen tästä: https://lavidafresca.com/proteiinipitoinen-marjapiirakka/

Chia-vispipuuro:

Koko perheen suosikki eli päivitetty vispipuuro. Perinteisestihän vispipuuro valmistetaan mannasuurimoista, mutta tämä herkullinen, terveellisempi ja ravinteikas vispipuuro valmistuu chia-siemenistä. Periaatteessa siis vatkattua/ vaahdotettua/ blendattua chia-vanukasta, mutta tässä vielä ohje lyhykäisyydessään, mikäli konsepti ei ole entuudestaan tuttu!

Ohjeeseen tästä: https://lavidafresca.com/chia-vispipuuro/

Pehmeä vegaaninen toffee:

Miltä kuulostaisi helppo, kermaisen pehmeä ja täydellisen venyvä ja tahmainen vegaaninen toffeeresepti? Kyllä, olen varma, että olet vähintäänkin yhtä innoissasi kuin minä. Tämä toffee on terveellisempi kuin sen alkuperäinen versio, tehty luonnollisista raaka-aineista ja se on edellä mainittujen lisäksi myös gluteeniton ja maidoton. Ja ihan vain mainitakseni: tämä herkku ei sisällä glugoosisiirappia! Halusin kehitellä reseptin ilman tuota kyseistä siirappia osaksi todistaakseni itselleni, että pystyn siihen (en siis ollut oikeastaan varma, että saanko edes aikaiseksi vegaanista toffeeta, joka pysyy kasassa JA maistuu herkulliselta), mutta myös sen vuoksi, että moni teistä lukijoista ei sitä halua käyttää. Pidemmittä puheitta siis: Kokeile, maista ja ihastu tähän suussasulavaan herkkuun!

Ohjeeseen tästä: https://lavidafresca.com/pehmea-vegaaninen-toffee/

Helppoakin helpompi mukisämpylä:

Tässä varsinainen pikaohje! Näitä sämpylöitä ei tarvitse kohotella tai odotella, sillä herkuttelemaan pääset jo ihan muutamassa minuutissa. Kaikki ainekset vaan sekaisin, mikroon kypsymään pariksi minuutiksi ja sinulla on käsissäsi tuore sämpylä. Joka muuten on gluteeniton, maidoton, sokeriton ja hiivaton sekä vhh-ruokavalioon sopiva, mikäli käytät mantelijauhoja!

Tästä ohjeeseen: https://lavidafresca.com/helppoakin-helpompi-mukisampyla/

Terveellinen ja raikas mangolassi:

Mangolassi on varmasti oma suosikkijuomani intialaisissa ravintoloissa, mutta sen valmistus myös kotioloissa on ihan naurettavan helppoa! Parhaimman lopputuloksen saat, jos käytät tuoreita mangoja (mitä kypsempiä, sen parempi!), mutta myös ne kaupan pakastetut mangokuutiot käyvät ihan yhtä hyvin. Ravintoloissahan lassin valmistukseen käytetään useimmiten täysirasvaista jogurttia sekä maitoa + yllättävän paljon sokeria, mutta tämä alta löytyvä versio tekee sinulle itse asiassa hyvää ja ravitsee sinua.

Tästä ohjeeseen: https://lavidafresca.com/terveellinen-ja-raikas-mangolassi/

Ihanaa kesää kaikille,

Sanna

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä 😘

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *