5 erinomaista syytä käyttää Ambronitea

This blog post is available in the following languages:

 

Moni teistä onkin jo löytänyt Ambroniten ja ehkä jopa kokeillut sitä, mutta saan silti edelleen tosi usein kysymyksiä siihen liittyen sekä teiltä lukijoilta että seuraajiltani Instagramin puolella. Miksi Ambronite on mielestäni jotenkin erityinen tai parempi verrattuna muihin markkinoilla oleviin ateriankorvikkeisiin ja kuinka usein oikein käytän sitä? Sopiiko se vegaaneille ja sisältääkö se jotain makeutus- tai lisäaineita? Onko Ambronite ennemmin välipala vai voiko sillä korvata kokonaisen aterian?

Kulunen kesän aikana minä ja mieheni ollaan käytetty Ambronitea useamman kerran viikossa, ei ehkä ihan joka päivä mutta melkein. Säät ovat olleet niin helteisiä, ettei perinteiset lämpimät ruoat ole ainakaan päivällä maistuneet, joten ollaan korvattu useimmiten yksi päivän aterioista Ambronitella. Tulee muuten juotua samalla enemmän vettä ihan huomaamattaan! Ambronite on myös seurannut meitä mukaan lomille, sillä sen valmistus on niin helppoa ja se tarjoaa pitkäkestoista energiaa reissatessa.

 

 

Listasin tähän alle viisi suurinta syytä, miksi olen niin koukussa tähän kyseiseen vihreään juomaan ja miksi voin lämpimästi sitä ihan kaikille suositella:

 

Helppo ja nopea käyttää. Ambronite sekoittuu helposti kylmään veteen, joten jauheen ja jääkaappikylmän veden lisäksi tarvitset oikeastaan vain shakerin. (Itseasiassa ihan perusvesipullokin toimii, jos ei muuta ole käsillä juuri sillä hetkellä!) Se toimii täydellisesti milloin ja missä tahansa, joten enää ei ole tekosyitä ostaa pikaruokaa ja syödä huonosti!

 

Oikeaa ruokaa. Ambronite on valmistettu 100%:sti oikeista, aidoista raaka-aineista, ja se sisältää ihmiskeholle kaikki 29 välttämätöntä vitamiinia ja hivenainetta. Se on myös kuiturikas eli tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia ollen kuitenkin hellä vatsalle, sillä se ei sisällä minkäänlaisia lisä- tai makeutusaineita. Tuote on myös täysin maidoton, laktoositon, säilöntäaineeton ja GMO-vapaa eikä se sisällä vehnää, ruista, tai ohraa ja se sopii hyvin myös vegaaneille. Kertokaan ihmeessä minulle, mikäli markkinoilta löytyy joku vastaava tuote näillä ominaisuuksilla!

 

Pelastaa työpäivät. Tiedät varmasti ne työpäivät, kun hommaa on enemmän kuin riittävästi etkä millään malttaisi poistua työpisteeltä lounaalle? Ei hätää, Ambronite rientää apuun! Saat siitä pitkäkestoista energiaa (ja juot huomaamattasi enemmän sitä vettä, jota kehosi varmasti kaipaa!) erittäin vähällä vaivalla ja se auttaa sinua työskentelemään mahdollisimman tehokkaasti.

 

Kokeile nyt Ambronitea!

Koodilla "lavidafresca" 25%:n lisäalennus!
Tilaa

 

Paras reissukumppani. Mikäli seuraat minua Instagramissa, olet varmasti huomannut, että Ambronite on seurannut meitä kaikkialle tänä kesänä. Mielestäni se on täydellinen välipala tai tarvittaessa ihan kokonainen ateria reissun päällä, sillä et tarvitse jauheen lisäksi muuta kuin vesipullon. Me hörpittiin Ambroniten samalla, kun poikamme nukkui päikkäreitä rattaissa ja me käveltiin ympäri Cascaisia, otettiin siitä lisäenergiaa shoppailupäivään Madridin keskustassa ja olihan se mukana lentokoneessakin matkalla Suomeen. Eipä tarvinnut edes harkita koneessa myynnissä olleita sokeri-rasvahöttöjä. Minusta on vaan ihan huippua, ettei matkustuksen jälkeen ole sellainen turvonnut ja vetämätön olo, kiitos Ambroniten!

 

Ennen ja jälkeen treenin. Kuten jo aiemmin tuli mainittua, niin Ambronite tarjoaa pitkäkestoista energiaa, mutta ilman sitä raskasta ja ähkyä oloa, minkä tavallinen ateria saattaa aiheuttaa. Se ei myöskään jää vatsaan hölskymään, joten voit lähteä treenaamaan heti sen juotuasi. Ja treenin jälkeen se toimii hyvin palautusjuomana!

 

Mikäli haluat itse kokeilla (ja todeta), että nämä ylistyssanat eivät ole pelkkää sanahelinää, on sinulla nyt loistava mahdollisuus tehdä se alennettuun hintaan, koska koodilla ”lavidafresca” saat vielä 25%:n lisäalennuksen! Eikä tässä vielä kaikki, sillä lukijoillani on mahdollisuus tilata kokeilupakkaus + shaker erikoishintaan!

Tutustumaan ja tilaamaan pääset tästä.

Jotain myös kertoo Ambroniten porukan uskosta omaan tuotteeseen, sillä he antavat sille 110% rahat takaisin -takuun. Kyllä, eli jos tuote ei miellytä, niin he eivät ainoastaan palauta rahojasi, vaan maksavat sinulle 10% ekstraa ?.

 

 

P.S. Onko sinulla Instagram-tili? Klikkaa tästä ja lähde seuraamaan minua ❤️
Löydät minut myös Facebookista ja sivulleni pääset tästä ?

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämäkirjoitukset

Näin löydät parhaat ravintolat Espanjassa:
https://lavidafresca.com/nain-loydat-parhaat-ravintolat-espanjassa/

Video: Milloin ja miksi Ambronite?
https://lavidafresca.com/video-miksi-ja-milloin-ambronite/

Viikonloppureissu Toledoon kuvina:
https://lavidafresca.com/viikonloppureissu-toledoon-kuvina/

Post A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *